Παντρεμένος, πατέρας, χωρίς δουλειά, χτύπησε τον Γκρίλις... για πλάκα! (vid)

Ο χαρακτηρισμός «άμυαλος» είναι πολύ μικρός για να περιγράψει τον οπαδό της Μπέρμιγχαμ που θα περάσει τους επόμενους 3,5 μήνες στη φυλακή και δεν θα ξαναδεί ποτέ την ομάδα του από το γήπεδο, μετά την βλακεία που έκανε με την άνανδρη επίθεση στον Τζακ Γκρίλις.  

Advertisement
Παντρεμένος, πατέρας, χωρίς δουλειά, χτύπησε τον Γκρίλις... για πλάκα! (vid)

Ο 27χρονος Πολ Μίτσελ έγινε το πρόσωπο των ημερών με την επίθεση που πραγματοποίησε στον αστέρα της Άστον Βίλα εισβάλλοντας στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα λεπτά του μεγάλου ντέρμπι των Μίντλαντς, το μεσημέρι της Κυριακής.

Γρονθοκόπησε τον Γκρίλις, συνελήφθη, δήλωσε ένοχος χωρίς δεύτερη κουβέντα στο δικαστήριο και τιμωρήθηκε με 3,5 μήνες φυλάκιση, με τη Μπέρμιγχαμ να τον αποβάλλει δια παντός από το St, Andrew's και επιπλέον να του επιβάλλεται τιμωρία απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για πολλά χρόνια.

Ο Πολ Μίτσελ είναι παντρεμένος, έχει ένα παιδάκι, είναι άνεργος, ανέφερε ότι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε τον Γκρίλις... για πλάκα, πόζαρε χαμογελαστός στις φωτογραφίες της Αστυνομίας, έκανε... thumbs up στους γονείς του, με τις χειροπέδες, όταν μπήκε στο Δικαστήριο, ενώ, έστελνε φιλιά στη μητέρα του που έκλαιγε βλέποντάς τον να μπαίνει στη φυλακή.

«Λερωμένο» ποινικό μητρώο, ατερμάτιστη βλακεία, τιμωρία που του αρμόζει και για 5 δευτερόλεπτα διασημότητας, τερμάτισε την όποια σχέση του με την ομάδα του και το γήπεδο...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης