Σκοράρουν στο Μπρίστολ, νίκη με τον κόσμο της η Μπλάκπουλ

Μια άκρως θετική εβδομάδα για την στήλη, ήταν αυτή που μας πέρασε. Αρχικά, οι επιλογές του Σαββάτου επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο, χαρίζοντας μας ακόμα μία μεγάλη απόδοση(αυτή τη φορά της τάξης του 2,40*1,65*1,73=6,85). Στη συνέχεια, η μεγάλη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε με επική ανατροπή την Παρί Σαν Ζερμέν στο Champions League. Και αν κάποιοι αναρωτηθείτε που κολλάει αυτό, σας παραπέμπω στην πρώτη στήλη του έτους που έγραφα για «κουπάτη Μάντσεστερ» και την αξία που έκρυβε η τεράστια απόδοση του 35,00 για κατάκτηση του τροπαίου του Champions League από τους «κόκκινους διαβόλους».



Σκοράρουν στο Μπρίστολ, νίκη με τον κόσμο της η Μπλάκπουλ

Προφανώς και έκανα λόγο για την δυνατότητα του cash-out που μας προσφέρει το Pamestoixima.gr, πλέον η απόδοση κινείται στα όρια του 10,00 και του 11,00, στην κρίση του καθενός τι θα πράξει. Προσωπικά, με τους πιθανούς αντιπάλους που υπάρχουν στη φετινή διοργάνωση θα κρατήσω την επιλογή τουλάχιστον μέχρι την κλήρωση και θα επανέλθω με νεότερη εκτίμηση. Πολλά είπαμε για τα...περασμένα, πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα.

Στο «Άστον Γκέιτ» του Μπρίστολ, η ομώνυμη Σίτι υποδέχεται τη Λιντς. Σούπερ αναμέτρηση, όπου αναμετρούνται ο 6ος με τον 2ο της βαθμολογίας.  Η Μπρίστολ, ύστερα από 9 σερί νίκες για όλες τις διοργανώσεις, έκανε 3 κολλητές ήττες και μία ισοπαλία. Η Λιντς στους 7 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες δέχεται γκολ έχοντας 2Ν-1Ι-4Η. Και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη τους βαθμούς, και οι δύο είναι πολύ καλά σύνολα, με λίγα λόγια περιμένω όμορφο παιχνίδι και ένα γκολ τουλάχιστον από κάθε ομάδα. Στο 1,75 η απόδοση από το Pamestoixima.gr, με καλύπτει πλήρως.

Στο «Βειλ Παρκ» του Στοουκ-ον-Τρεντ, η Πορτ Βειλ φιλοξενεί τη Μάνσφιλντ. Προς ώρας,η γηπεδούχος αποφεύγει τις δύο τελευταίες θέσεις  του υποβιβασμού (στο +4), αλλά δεν ξέρω για πόσο. Και αυτό γιατί με φόρμα 1Ν-3Ι-6Η και 3-10 γκολ στα τελευταία 10 ματς δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες. Τραγικές οι εντός έδρας επιδόσεις, ούσα η χειρότερη της League Two με ρεκόρ 4Ν-3Ι-10Η και γκολ 17-28. Η Μάνσφιλντ βρίσκεται στην 3η θέση που δίνει απευθείας άνοδο, με ένα ματς λιγότερο από τους δύο πρωτοπόρους(άρα μπορεί και 2η). Μακράν η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 28 γκολ παθητικό σε 35 αγώνες. Μόνο αρνητικό που βρίσκω οι πολλές εκτός έδρας ισοπαλίες(9 σε 17 ματς). Το ξεπερνάω εύκολα ωστόσο, αφού η νίκη της προσφέρεται στο 2,30 από το  Pamestoixima.gr και βρίσκω πως έχει πολλή αξία.

Στο «Μπλούμφιλντ» του Μπλάκπουλ, η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τη Σάουθεντ. Επιγραμματικά αναφέρω ότι: Η Μπλάκπουλ κυνηγά τις θέσεις των πλει-οφ (στο -4 αυτή τη στιγμή), η Σάουθεντ να μην μπλέξει σε περιπέτειες(στο +4 αλλά και με 11 ομάδες από κάτω της!). Στα της φόρμας οι ομάδες «βράζουν» σχεδόν στο ίδιο καζάνι. Στις υπόλοιπες στατιστικές κατηγορίες δεν υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο προβάδισμα ομάδας. Η διαφορά και άρα η επιλογή, προκύπτει από το γεγονός ότι η γηπεδούχος έχει πλέον νέα διοίκηση, κάτι που οδήγησε τους φιλάθλους της να επιστρέψουν στο γήπεδο σήμερα μαζικά, σπάζοντας το μποϊκοτάζ που έκαναν τον προηγούμενο καιρό. Πάνω από 13.000 οπαδοί θα γεμίσουν το γήπεδο σήμερα, δίνοντας δύναμη και ώθηση στην ομάδα τους ύστερα από αρκετό καιρό. Στο 2,05 η απόδοση νίκης για τη Μπλάκπουλ, με πτωτικές τάσεις όσο περνά η ώρα.

Συνοπτικά:

Μπρίστολ Σίτι-Λιντς  γκολ/γκολ 1,75

Πορτ Βειλ-Μάνσφιλντ 2 2,30

Μπλάκπουλ-Σάουθεντ 1 2,05

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Νίκος Κεραμύδας