Ευκαιρία ανάκαμψης για Πόρτσμουθ, συνεχίζει να σκοράρει η Μπέρι

Δεν μας έκανε τη χάρη η Ρέντινγκ, στο “εξάποντο” παραμονής της προηγούμενης εβδομάδας. Είχε το προβάδισμα μέχρι το 84΄ λεπτό με 1-0, δέχτηκε την ισοφάριση τελικά και μας χάλασε ένα άκρως “χορταστικό” απόλυτο. Οι άλλες δύο επιλογές επιβεβαιώθηκαν με μεγάλη άνεση, καθώς τόσο η Λίνκολν όσο και η Μπέρι είχαν πολύ καλή απόδοση. Πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα.



Ευκαιρία ανάκαμψης για Πόρτσμουθ, συνεχίζει να σκοράρει η Μπέρι

Στο “Φράτον Παρκ” του Πόρτσμουθ, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Μπράντφορντ. Βγάζει μάτι  η κακή φόρμα που έχουν οι γηπεδούχοι, φτάνοντας αισίως στα 8 παιχνίδια δίχως νίκη στο Πρωτάθλημα (5Ι-3Η). Φυσικό και επόμενο να έχει υποχωρήσει από τις δύο πρώτες θέσεις που δίνουν απευθείας άνοδο. Βέβαια, δεν έγινε ξαφνικά κακή ομάδα η Πόρτσμουθ που θυμίζω πως οδηγούσε την κούρσα για αρκετό καιρό. Μεσοβδόμαδα, πήρε την πρόκριση στο Λιγκ Τρόφι, περνώντας με 3-0 από την έδρα της Μπέρι, κάτι που πιστεύω πως θα ενεργήσει θετικά στη ψυχολογία της ομάδας. Η Μπράντφορντ δεν παρατάει τη μάχη της παραμονής, ωστόσο δεν μπορεί να βγει από τις θέσεις του υποβιβασμού. Το τραγικό εκτός έδρας ρεκόρ με 3Ν-4Ι-10Η και 18-32 γκολ λέει πολλά για τις δυνατότητες της ομάδας. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη και αν δεν ήταν η άσχημη φόρμα της Πόρτσμουθ, η νίκη της θα ήταν πολύ χαμηλά. Τώρα προσφέρεται από το Pamestoixima.gr σε απόδοση 1,65 και είναι οριακά αποδεκτή. Καλοβλέπω και το συνδυασμό με όβερ 1,5 γκολ που την ανεβάζει στο 1,95.

Στο “Γκιγκ Λειν”, η Μπέρι φιλοξενεί την Μακλσφιλντ, ή αν προτιμάτε ο 2ος φιλοξενεί τον 2ο από το τέλος. Ακόμα ένας τίτλος αυτής της αναμέτρησης μπορεί να είναι” η καλύτερη επίθεση της League Two αντιμετωπίζει τη 2η χειρότερη άμυνα”.  Μας δικαίωσε την προηγούμενη εβδομάδα η Μπέρι(με ανατροπή), ήρθε η ήττα αποκλεισμός με 3-0 από την Πόρτσμουθ στο πρώτο ματς που δεν βρήκε δίχτυα εντός έδρας από της 2/12, ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και ο σημερινός αντίπαλος  είναι “βολικός”. Και αυτό γιατί η Μάκλσφιλντ εκτός έδρας έχει 3Ν-2Ι-12Η και 17-30 γκολ, ενώ σε 22 ματς για όλες τις διοργανώσεις μακριά από την έδρα της μόλις σε δύο κράτησε το μηδέν.” Μπέρι και όβερ 1,5” η επιλογή σε απόδοση 1,73 από το  Pamestoixima.gr.

Στο γήπεδο “ΜΚ”, η Μίλτον Κεινς Ντονς αντιμετωπίζει την Κρόουλι. Η ΜΚ Ντονς είναι ξεκάθαρα ομάδα έδρας. Έχει 11Ν-3Ι-3Η και 29-10 γκολ. Αυτά τα 10 γκολ παθητικό την κατατάσσουν ως τρίτη καλύτερη άμυνα του Πρωταθλήματος(εντός έδρας) με σχεδόν 0,6 γκολ μ.ο. Η Κροόυλι, έχει την χειρότερη εκτός έδρας επίθεση (μαζί με την Κέιμπριτζ) με 10 γκολ ενεργητικό και 0,6 γκολ μ.ο. Η γηπεδούχος μάχεται για την απευθείας άνοδο(4η τώρα, στο -2 από την 3η θέση και στο -4 από τη 2η θέση), ενώ η φιλοξενούμενη έχει αέρα 9 πόντων από τις θέσεις υποβιβασμού. Φυσιολογικά μικρές οι αποδόσεις νίκης της ΜΚ(στο 1,57 ο άσσος), ξεφεύγει στα μάτια μου το ειδικό του  Pamestoixima.gr “ Νίκη ΜΚ Ντονς ή ισοπαλία και ΝΟ Goal” που προσφέρεται στο 2,40. Με λίγα λόγια να μην σκοράρει η Κρόουλι ζητάμε και ας έρθει και 0-0! Τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν πως υπάρχει αξία και μάλιστα μεγάλη στη συγκεκριμένη επιλογή.

Συνοπτικά

Πόρτσμουθ-Μπράντφορντ    1    1,65

Μπέρι-Μακλσφιλντ    1 και όβερ 1,5 Goal  1,73

ΜΚ Ντονς-Κρόουλι    1 ή Χ  και NO Goal    2,40

 

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Νίκος Κεραμύδας