Βενγκέρ: «Απέρριψα τη Ρεάλ και είμαι χαρούμενος για την απόφασή μου» (vid)

Ο Αρσέν Βενγκέρ, θα μπορούσε να έχει παρατήσει την Άρσεναλ... στα κρύα του λουτρού σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο, όμως αποφάσισε ν' απορρίψει τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή του beIN Sports, το βράδυ της Τετάρτης.  



Βενγκέρ: «Απέρριψα τη Ρεάλ και είμαι χαρούμενος για την απόφασή μου» (vid)

Ο Αλσατός πρώην κόουτς της Άρσεναλ, έδειξε πως η ομάδα του Λονδίνου έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του και πραγματικά ήθελε να παραμείνει κομμάτι ενός πρότζεκτ που θα άλλαζε το επίπεδο του κλαμπ, ειδικά από τη στιγμή που εκείνη την εποχή το Έμιρεϊτς βρισκόταν υπό ανέγερση και ο σύλλογος θα περνούσε σε νέα εποχή.

«Έχω απορρίψει τη Ρεάλ κι όχι μονάχα μια φορά... Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε προπονητή στον κόσμο αν θα ήθελε να πάει στη Ρεάλ θα απαντήσει θετικά γιατί είναι το κορυφαίο κλαμπ στον κόσμο. Όμως, στη ζωή μας, ακολουθούμε συγκεκριμένες ιδέες και ήθη.

Όταν με προσέγγισε η Ρεάλ, στην Άρσεναλ βρισκόμασταν σε μια διαδικασία όπου ακόμα χτίζαμε το νέο γήπεδο, έπρεπε να το αποπληρώσουμε, είχα υποσχεθεί ότι θα έμενα στην ομάδα και είμαι χαρούμενος με την απόφαση που είχα πάρει τότε...» ανέφερε ο Βενγκέρ στο beIN Sports.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης