Είχε δίκιο ο Ζοσέ, 4άδα μέσα στο 2019!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μια φορά που βρέθηκε στην τετράδα τον περασμένο Αύγουστο και μια που συνάντησε ξανά τις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας έπειτα από 26 αγωνιστικές πρωταθλήματος!  



Είχε δίκιο ο Ζοσέ, 4άδα μέσα στο 2019!

Χρειάστηκε να περάσουν 25 ματς, να αλλάξει ο προπονητής, να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας στο μέγιστο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και ξάφνου... επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενα του Ζοσέ Μουρίνιο που δήλωνε ότι η Γιουνάιτεντ θα καταφέρει να μπει στην 4άδα μέσα στο 2019.

Και για να γίνει αυτό, ήταν πλέον απαραίτητο να φύγει από την τεχνική ηγεσία ο Πορτογάλος κόουτς.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ συνεχίζει το αήττητο σερί του, η Γιουνάιτεντ γίνεται ξανά ομάδα που μπορούν να εμπιστευθούν οι οπαδοί της, να βρει ξανά το fear factor κόντρα σε αντιπάλους που δεν θα έπρεπε ούτε να διανοηθούν ότι θα μπορούσαν να πάρουν κάτι από τα παιχνίδια με τον σύλλογο του Μάντσεστερ και οι «κόκκινοι διάβολοι» πάτησαν ξανά 4άδα έπειτα από έξι μήνες!

Μετά την παρουσία τους εκεί όταν άνοιξε η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος, επικρατώντας δύσκολα με σκορ 2-1 της Λέστερ στο «Ολντ Τράφορντ» για την πρεμιέρα, η Γιουνάιτεντ βρέθηκε πάλι εντός των πρώτων τεσσάρων θέσεων της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ μετά το δικό της παιχνίδι, κόντρα στη Φούλαμ, το μεσημέρι του Σαββάτου για την 26η αγωνιστική!

Βέβαια, περιμένει πλέον το ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι για να ξέρει αν θα παραμείνει εντός 4άδας μέχρι και την επόμενη «στροφή» του πρωταθλήματος.

Αυτή τη στιγμή, οι «μπλε» βρίσκονται στο -1 και αν πάρουν αποτέλεσμα στο Etihad, θα βοηθήσουν τη Λίβερπουλ στην κούρσα του τίτλου αλλά και θα προσπεράσουν ακόμα και με ισοβαθμία, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων...

Κώστας Ζάλιαρης