Ποντάρισμα στο Pamestoixima.gr με οδηγό τη φόρμα των ομάδων

Εδώ είμαστε και πάλι, με “φρέσκια” στήλη για τις “μικρές” κατηγορίες της Αγγλίας. Προερχόμαστε από δύο σερί επιτυχίες και ο στόχος δεν είναι άλλος από το να τριτώσει το ...καλό. Απαιτείται λίγη παραπάνω προσοχή μιας και αρκετές ομάδες έκαναν αλλαγές στο ρόστερ, κάτι που προφανώς συνεπάγεται και διαφορές στην αγωνιστική συμπεριφορά τους. Πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα.



Ποντάρισμα στο Pamestoixima.gr με οδηγό τη φόρμα των ομάδων

Στο “Σίτι Γκράουντ” του Νότιγχαμ, η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί την Μπρέντφορντ. Οι γηπεδούχοι απομακρύνονται από τις θέσεις των πλει-οφ όσο περνά ο καιρός. Το πιστεύουν ακόμα ωστόσο, προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή όμως βελτίωση δεν βλέπουμε ακόμα. ¶κρως χαρακτηριστική η πρόσφατη φόρμα με 2Ν-2Ι-6Η στα τελευταία 10 ματς και 10-14 γκολ. Η Μπρέντφορντ έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο. Στην τελευταία 10αδα αγώνων της έχει 4Ν-4Ι-2Η και γκολ 18-13 με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει μια διαφορά 12 πόντων από τη ζώνη υποβιβασμού. Η διαφορά και στον ψυχολογικό τομέα είναι εμφανέστατη καθώς τα 5 τελευταία ματς ήταν γκολ/γκολ και όβερ 3,5. Το μεγάλο “αλλά” είναι οι εκτός έδρας επιδόσεις της. Μόνο μια νίκη και 7 ισοπαλίες σε σύνολο 14 αγώνων έχει να επιδείξει, απολογισμός που δεν είναι και ο πλέον θετικός. Μεγάλο μπέρδεμα η επιλογή νικητή στο σημερινό, πιστεύω πως θα δούμε και τις δύο ομάδες να σκοράρουν και το 1,70 που που προσφέρει το Pamestoixima.gr με καλύπτει.

Στο “Κένιλγουορθ Ρόουντ” του Λούτον, η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Γουίκομπ. Μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα της League One η γηπεδούχος. Αήττητη για 18 παιχνίδια, έχει την καλύτερη επίθεση(61 γκολ) και τις περισσότερες νίκες(19). Εντός έδρας είναι σαρωτική με ρεκόρ 12Ν-3Ι και 38-11 γκολ. Περιττή αναφορά πως άπαντες μιλάνε μόνο για την απευθείας άνοδο της ομάδας. Η Γουίκομπ τρέχει ένα αήττητο σερί στα τελευταία 5 ματς με 3Ν-2Ι που την έφεραν κοντά στις θέσεις των πλει-οφ. Έτσι φαίνεται, γιατί κατά βάθος δεν αξίζει ούτε για αστείο να βρεθεί στις θέσεις αυτές. ¶κρως ενδεικτικό αυτού είναι πως στην αμέσως προηγούμενη 5άδα αγώνων της είχε 1Ι-4Η και 4-10 γκολ. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη και η νίκη της Λούτον έχει σαφέστατα τις περισσότερες πιθανότητες. Αντί του 1,60 που έχει ο “άσσος” θα επιλέξω να πετύχει δύο γκολ τουλάχιστον η γηπεδούχος, σε απόδοση 1,73 από το  Pamestoixima.gr.

Στο “Γκλόουμπ Αρένα” , η Μόρκαμπ αντιμετωπίζει τη Μπέρι. Δύσκολη σεζόν για τους γηπεδούχους, όπου κρατιούνται οριακά εκτός ζώνης υποβιβασμού. Σε κακή φόρμα με 0Ν-3Ι-2Η και 4-7 γκολ. Εμφανές επιθετικό πρόβλημα από την αρχή της σεζόν με μόλις 30 γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές. Τέταρτη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 47 γκολ. Μόλις ένα “καθαρό” παθητικό εντός έδρας σε 13 ματς. Και σήμερα αντιμετωπίζει την 3η της βαθμολογίας Μπέρι, που έχει την καλύτερη επίθεση(59 γκολ), είναι σε καλή φόρμα με 3Ν-2Ι στα τελευταία 5 παιχνίδια και προέρχεται από εντός έδρας “γκέλα” την προηγούμενη αγωνιστική(ισοπαλία εντός έδρας με την Κρόουλι). Μόνο αρνητικό, οι μέτριες επιδόσεις στα εκτός έδρας ματς της Μπέρι όπου έχει 5Ν-4Ι-6Η και ουδέτερο συντελεστή γκολ(20-20). Σε συνδυασμό με τις δύο εβδομάδες ξεκούρασης που είχε η Μόρκαμπ( 26/1 το τελευταίο ματς) με συγκρατεί από την επιλογή του “διπλού” και στρέφομαι στο συνδυαστικό ειδικό του  Pamestoixima.gr. “ισοπαλία ή νίκη Μπέρι και όβερ 1,5 γκολ” σε απόδοση 1,65.

Συνοπτικά

Νότιγχαμ-Μπρέντφορντ   γκολ/γκολ     1,70

Λούτον-Γουίκομπ   όβερ1,5 γκολ Λούτον

Μόρκαμπ-Μπέρι    Χ ή 2 και όβερ 1,5 γκολ    1,65

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

 

Νίκος Κεραμύδας