Παίζουμε από… την μέση και δεξιά μέχρι και το 3.20

Ωραιότατο 2/2 χθες για να μπούμε και πάλι… back on track και να συνεχίσουμε έτσι όπως πάμε τις τελευταίες ημέρες. Φουριόζοι! Πέρασε, λοιπόν, τόσο το GG στο Νιορ – Νανσί όσο και το Χ στο χορταστικό Μπερισόν – Γκρενόμπλ, σε μια αγωνιστική στην Ligue 2 (Β’ Γαλλίας) που πήγε εξαιρετικά και στο foxbet.gr.



Παίζουμε από… την μέση και δεξιά μέχρι και το 3.20

Γουστάρω πολύ όταν κερδίζουμε και αυτός φυσικά θα είναι και ο σημερινός στόχος. Έχει πολλά παιχνίδια το πρόγραμμα αλλά λίγα μου κεντρίζουν πραγματικά το ενδιαφέρον, και συγκεκριμένα ένα από Αγγλία, ένα από Γαλλία και ένα από Ισπανία.

Στο Νησί κοντράρονται Έβερτον και Γουλβς, με την γηπεδούχο να προέρχεται από νίκη επί της Χάντερσφιλντ αλλά να είναι μονίμως μακριά από θετικές εμφανίσεις και υπό αρκετή απογοήτευση για τις προσδοκίες που ήταν μεγαλύτερες και τους στόχους που δύσκολα θα επιτευχθούν και φέτος. Απέναντί της είναι ένα σύνολο που ξέρει να παίζει κόντρα στα μεγάλα ονόματα της λίγκας, κάτι που το έχουν αποδείξει και τα αποτελέσματά του με αυτά, αλλά και ένα σύνολο που ξέρει να αμύνεται και να βγαίνει στην αντεπίθεση μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Δείτε αναλυτικά τις τρεις προτάσεις του Γιώργου Σιάφα και αυτές των υπόλοιπων tipsters στο bet-hoven.net