Προχωρημένες διαπραγματεύσεις με Κίνα για Φελαϊνί!

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Σαντόνγκ Λούνενγκ για την πώληση του Μαρουάν Φελαϊνί βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Προχωρημένες διαπραγματεύσεις με Κίνα για Φελαϊνί!

Παρελθόν από τους «κόκκινους διαβόλους» φαίνεται πως θα αποτελέσει ο Βέλγος χαφ, για τον οποίο ΜΜΕ της πατρίδας του ισχυρίζονται πως είναι πολύ κοντά στο να φύγει για την Κίνα μετά από δελεαστική πρόταση για τον ίδιο.

Η Σαντόνγκ Λούνενγκ φαίνεται πως ικανοποιεί οικονομικά τον Φελαϊνί, ενώ το ίδιο θέλει να κάνει άμεσα και με την Γιουνάιτεντ, η οποία δεν έχει κάποια τρελή απαίτηση για τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή της. Ο τελευταίος παρουσιάζεται χαλαρός ειδικά από την στιγμή που δεν υπάρχει στον σύλλογο ο Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ τονίζεται πως ήδη στην Κίνα έχει μετακομίσει ο φίλος και συμπαίκτης του στην εθνική, Μουσά Ντεμπελέ, ενώ το ίδιο δρομολόγιο θέλει να ακολουθήσει και ο Γιανίκ Καράσκο, που δεν έχει βρει ακόμα ομάδα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι οι σύλλογοι της Κίνας έχουν προθεσμία μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου για να κλείσουν τις μεταγραφές τους, αλλά στην Σαντόνγκ Λούνενγκ θέλουν να ολοκληρώσουν το deal άμεσα.

Γιώργος Σιάφας