500 μέρες πριν το Euro 2020 και η Αγγλία ξεκίνησε εκστρατεία! (vid)

Αντίστροφη μέτρηση... 500 ημερών αρχίζει από σήμερα για το Euro 2020 και στην Αγγλία θέλουν να κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερη προώθηση της συμμετοχής της χώρας στο τουρνουά, αφού το Λονδίνο θα φιλοξενήσει τους ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης!  



500 μέρες πριν το Euro 2020 και η Αγγλία ξεκίνησε εκστρατεία! (vid)

Από σήμερα, Τρίτη, 29 Ιανουαρίου, απομένουν 500 ημέρες για την πρώτη σέντρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2020 και η αγγλική πρωτεύουσα θα είναι μια από τις 12 μεγάλες πόλεις που θα φιλοξενήσουν ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του θεσμού.

Το «Γουέμπλεϊ» θα είναι το... κέντρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όταν πλέον το Euro 2020 φτάσει στην ημιτελική του φάση, αφού, τόσο αυτοί οι δύο αγώνες, όσο και ο μεγάλος τελικός, θα διεξαχθούν στο «στολίδι» του Λονδίνου.

Στην Αγγλία ξεκίνησαν ήδη την καμπάνια προώθησης και στήριξης του εγχειρήματός το οποίο θέλουν να εκτελέσουν άψογα και μέσω του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ απευθύνθηκαν στο ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας.

«Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να συγκριθεί με τον ενθουσιασμό και την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργηθεί για τόσο μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

Μακάρι να παίξουμε τον δικό μας ρόλο στο Euro 2020 ως εθνική ομάδα της Αγγλίας, αλλά θα ήθελα όποιος επιθυμεί να εργαστεί ως εθελοντής κατά τη διάρκεια του τουρνουά, να το τολμήσει και να καταθέσει αίτηση» ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού κόουτς των «τριών λιονταριών».

Υπενθυμίζεται πως η Αγγλία έχει κληρωθεί με τις Τσεχία, Βουλγαρία, Μαυροβούνιο και Κόσοβο στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ συμμετέχει και στο Final-4 του Nations League που θα διεξαχθεί το φετινό καλοκαίρι στην Πορτογαλία, έχοντας κληρωθεί απέναντι στους Ολλανδούς.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης