Πληρώνουν οι... αναγεννημένοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Pamestoixima.gr

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους αναγεννημένους ποδοσφαιριστές της δεύτερης να «υπόσχονται» ένα καλό ταμείο μέσω του Pamestoixima.gr.



Πληρώνουν οι... αναγεννημένοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Pamestoixima.gr

Δεν σταματάει πουθενά η ομάδα των «κόκκινων διαβόλων» υπό τις οδηγίες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και η σούπερ αναμέτρηση κόντρα στους «κανονιέρηδες» για το Κύπελλο Αγγλίας μπορεί να αποτελέσει μια πολύ δυνατή ευκαιρία για να πληρωθούμε σε πολύ ικανοποιητικές αποδόσεις.

Στην ανανεωμένη πλατφόρμα του Pamestoixima.gr, το διπλό της Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, σε ένα ματσάρισμα στο οποίο μπορεί να παίζει πολύ το Χ αλλά ποντάρουμε στην ικανότητα των φιλοξενούμενων να βρίσκουν δίχτυα με περισσή άνεση από την έλευση του Νορβηγού και μετά, αλλά και σε αυτή να κρατούν χαμηλότερα τον αντίπαλο είτε χρειάζεται ο... Superman, a.k.a Νταβίδ Ντε Χέα, είτε όχι. Σε απόδοση 2.85, σίγουρα αποτελεί επιλογή μας.

Επίσης απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει το ενδεχόμενο του να βρει δίχτυα ο Μάρκους Ράσφορντ (anytime), που μαζί με τον Πολ Πογκμπά είναι τα δύο σημεία αναφοράς στο σύνολο του Σόλσκιερ, με τον τελευταίο να δηλώνει για τον (πρώτο) νεαρό επιθετικό πως βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Ειδικά από την στιγμή που το Pame Stoixima μας προσφέρει την επιλογή σε επίπεδα τριπλασιασμού (3.00).

Καλή τύχη σε όλους.