Ο Μουρίνιο παραδέχθηκε την τρομερή ιστορία και το κρυφτό στον... κάδο με τα άπλυτα! (vid)

Σε τρομερή διάθεση ο Ζοσέ Μουρίνιο στο στούντιο του beIN Sports, το βράδυ του Σαββάτου, μεταξύ άλλων, εξιστόρησε το τρομερό περιστατικό κατά το οποίο είχε κρυφτεί στον κάδο με τα άπλυτα ρούχα των παικτών της Τσέλσι σε ματς με τη Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά του Champions League πίσω στο 2005!  



Ο Μουρίνιο παραδέχθηκε την τρομερή ιστορία και το κρυφτό στον... κάδο με τα άπλυτα! (vid)

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε τιμωρηθεί από την UEFA μετά την πρόκριση εις βάρος της Μπαρτσελόνα, αφού είχε ισχυριστεί ότι ο Φρανκ Ράικαρντ είχε εισβάλει στο δωματιάκι των διαιτητών στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» στο «Καμπ Νόου» στο ημίχρονο, με αποτέλεσμα οι «μπλε» να χάσουν το προβάδισμά τους και να ηττηθούν με σκορ 2-1, βλέποντας μάλιστα τον Ντρογκμπά ν' αποβάλλεται.

Παρά το γεγονός πως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ αν ο τότε κόουτς των Καταλανών μίλησε με τον ρέφερι εκείνη της αναμέτρησης, Άντερς Φρισκ, ο Μουρίνιο επέμεινε με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με δυο αγωνιστικές.

Αφού, λοιπόν, η Τσέλσι κατάφερε με το 4-2 του επαναληπτικού στο «Στάμφορντ Μπριτζ» να περάσει στα προημιτελικά, έπεσε πάνω στη Μπάγερν Μονάχου και ο πρώην κόουτς των Λονδρέζων δεν μπορούσε να βρεθεί στον πάγκο στην εντός έδρας αναμέτρηση.

Έτσι, πήγε στο γήπεδο από το μεσημέρι και σε συνεργασία με τον φροντιστή της Τσέλσι, κρύφτηκε στον μεγάλο μεταλλικό κάδο που βάζουν οι ποδοσφαιριστές τα άπλυτα!

«Ήταν εύκολο να μπω στο γήπεδο από νωρίς αλλά ήταν δύσκολο να βγω. Ο Στιούαρτ με έβαλε στον κάδο, τον είχα αφήσει λίγο ανοιχτό για να παίρνω αέρα και όταν βγαίναμε από το γήπεδο, ο Στιούαρτ έκλεισε τον κάδο γιατί με έψαχναν οι δημοσιογράφοι και οι άνθρωποι της UEFA! Ήμουν κλειστοφοβικός και όταν άνοιξα πάλι τον κάδο πάλευα να πάρω ανάσα» είπε ο Ζοσέ στο beIN Sports με τον Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ να ξεκαρδίζεται στα γέλια!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης