Εμπιστοσύνη σε ΜΚ Ντονς και Τσάρλτον, σκοράρουν στο Κόλτσεστερ και το... Pamestoixima.gr

Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν ένα μήνα, οι ομάδες της Αγγλίας ξεκουράστηκαν για μία ολόκληρη εβδομάδα! Μπορεί να το θεωρούμε δεδομένο και να μην δίνουμε πολλή σημασία αλλά οι σύλλογοι του Νησιού αγωνίζονταν κάθε 3-4 ημέρες την ίδια στιγμή που τα υπόλοιπα πρωταθλήματα ήταν σε διακοπές. Μεγάλη η επιβάρυνση που έχουν και αυτό πρέπει να το προσμετράμε ανάλογα στις «προσδοκίες» που έχουμε για αυτές. Πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα.



Εμπιστοσύνη σε ΜΚ Ντονς και Τσάρλτον, σκοράρουν στο Κόλτσεστερ και το... Pamestoixima.gr

Στο Λονδίνο και στο «Βάλει», η Τσάρλτον υποδέχεται την Άκρινγκτον. Η γηπεδούχος αντλεί μεγάλη δύναμη και ψυχολογία από την έδρα της. Βρίσκεται στις θέσεις των πλει όφ, παρουσιάζει σταθερά καλό πρόσωπο, ακόμα και στα αρνητικά αποτελέσματα φαίνεται πως δεν, επηρεάζεται αρνητικά. Η έδρα είναι το μεγάλο όπλο της όπου έχει 9Ν-3Ι-2Η και γκολ 23-11. Από τα τέλη Αυγούστου έχει να μείνει στο μηδέν στο «σπίτι» της. Η φιλοξενούμενη είναι στο μέσον της βαθμολογίας και δεν έχει κάποιο ρεαλιστικό στόχο για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Στους 15 πόντους η διαφορά από την πρώτη εξάδα, στους 8 από τις θέσεις υποβιβασμού. Η άποψη αυτή ενισχύεται και από δηλώσεις ανθρώπων της ομάδας που μιλάνε για το Κύπελλο και τον επερχόμενο αγώνα (εντός έδρας) με τη Ντέρμπι. Η νίκη της Τσάρλτον προσφέρεται στο 1,85 από το Pamestoixima.gr, προσωπικά θα την ανεβάσω λίγο παραπάνω και θα επιλέξω το δυσεύρετο ειδικό- που ευτυχώς μας προσφέρει η online πλατφόρμα του ΟΠΑΠ- «νίκη Τσάρλτον και όβερ 1,5 γκολ» που φτάνει στο 2,05.

Στο «ΜΚ», η Μίλτον Κεινς Ντονς φιλοξενεί την Κρου. Οι επιδόσεις της Ντονς εντός έδρας είναι εντυπωσιακές με ρεκόρ 9Ν-3Ι-1Η και γκολ 23-5. Στοχεύει ξεκάθαρα στην απευθείας άνοδο και έχει δείξει πως έχει τις δυνατότητες να το πετύχει. Στα τελευταία 5 ματς έχει κακές επιδόσεις με 1Ν-1Ι-3Η και άπαντες δηλώνουν έτοιμοι για ανάκαμψη. Βολεύει η σημερινή αντίπαλος Κρου για κάτι τέτοιο. Είναι η χειρότερη ομάδα σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Σε 14 ματς μετρά 1Ν-3Ι-10Η και γκολ 6-24. Δεν κινδυνεύει(απέχει 11 πόντους από την επικίνδυνη ζώνη), δεν δείχνει ικανή για τις θέσεις των πλει οφ(στους 9 βαθμούς η διαφορά). Ξεκάθαρο και ισχυρό φαβορί η Μίλτον Κείνς Ντονς για σήμερα. Στο 1,73 η απόδοση στο Pamestoixima.gr.

Στο γήπεδο «Κομιούνιτι» του Κόλτσεστερ, η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει τη Μάνσφιλντ. Ντέρμπι μεταξύ της 5ης και της 3ης ομάδας της League Two, με τη διαφορά τους να είναι στους δύο πόντους(με ένα παιχνίδι λιγότερο η Μάνσφιλντ). Η Κόλτσεστερ έχει σκοράρει σε 13/14 παιχνίδια εντός έδρας. Η Μάνσφιλντ έχει πετύχει γκολ σε 11/13 ματς εκτός έδρας. Και το το Pamestoixima.gr προσφέρει το γκολ/γκολ σε απόδοση 1,73. Δεν ψάχνω και δεν αναλύω τίποτα παραπάνω, πιστεύω πως είναι η καλύτερη επιλογή.

Συνοπτικά:

Τσάρλτον-Άκρινγκτον 1+όβερ 1,5 γκολ 2,05

Μίλτον Κεινς Ντονς- Κρου 1 1,73

Κόλτσεστερ-Μάνσφιλντ γκολ/γκολ 1,73

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Νίκος Κεραμύδας