Ντερμπάρα στο «Γουέμπλεϊ» με... ορεξάτο Κέιν στο pamestoixima.gr

Η Τότεναμ υποδέχεται την Τσέλσι στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το φετινό League Cup και το pamestoixima.gr έχει τις αποδόσεις που θα δελεάσουν!  



Ντερμπάρα στο «Γουέμπλεϊ» με... ορεξάτο Κέιν στο pamestoixima.gr

Οι «μπλε» του Λονδίνου, την τελευταία φορά που βρέθηκαν στην... προσωρινή έδρα των «σπιρουνιών» για το πρωτάθλημα, ηττήθηκαν 3-1 με κάτω τα χέρια, πραγματοποιώντας ίσως τη χειρότερή τους εμφάνιση στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η Τότεναμ, στοχεύει σε κάθε πιθανό τίτλο που μπορεί να διεκδικήσει, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έκανε λόγο για την ανάγκη να γίνουν πιο... πονηροί και δυναμικοί οι ποδοσφαιριστές του και ο Χάρι Κέιν έχει πάρει το μήνυμα. Μάλιστα, το είχε κάνει και στο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο την Τσέλσι, εκεί όπου είχε χριστεί σκόρερ μαζί με τους Ντέλε Άλι και Σον.

Σήμερα, αν καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα οποιαδήποτε στιγμή, τότε το pamestoixima.gr θα πληρώσει όποιον επιλέξει τον Άγγλο για anytime goal, σε απόδοση 2.05!

Οι σημερινοί γηπεδούχοι προέρχονται από το πολύ άνετο 7-0 επί της Τρανμίρ στο Κύπελλο, σ' ένα ματς που ο Κέιν πέρασε με αλλαγή μετά τα έξι γκολ της ομάδας του και έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα, ενώ, την προσεχή Κυριακή φιλοξενούν και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα!

Αντίθετα, οι «μπλε» του Σάρι, έφτασαν στο 2-0 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ για το FA Cup δίχως κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια, έχουν θέμα στο γκολ, αποχαιρέτησαν τον Σεσκ Φάμπρεγας, έχουν βάλει σε προτεραιότητα την τετράδα του πρωταθλήματος, ωστόσο, έχουν δείξει ότι δεν πετούν τις ευκαιρίες για τίτλο...