Παιχνίδια με γκολ από όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας από το Pamestoixima.gr

Χωρίς ανάσα στην κυριολεξία, συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αγγλικών ομάδων. Τη σκυτάλη σήμερα παίρνει το Κύπελλο Αγγλίας, όπου διεξάγονται οι αγώνες του 3ου γύρου. Όσες ομάδες έχουν αποκλειστεί, έχουν υποχρεώσεις για το πρωτάθλημά τους.



Παιχνίδια με γκολ από όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας από το Pamestoixima.gr

Αξίζει να αναφερθεί πως στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, η στατιστική απεικόνιση δείχνει πως σημειώνονται κατά μέσο όρο 5 «εκπλήξεις» (δηλαδή ομάδα μικρότερης κατηγορίας να αποκλείσει κάποια μεγαλύτερης). Επίσης, συνοψίζοντας τα αποτελέσματα των τριών τελευταίων ετών του ίδιου γύρου, τα αποτελέσματα που προκύπτουν είναι: 42% νίκες γηπεδούχων, 29% ισοπαλίες και 29% νίκες φιλοξενούμενων. Από τα παραπάνω, εύκολα συμπεραίνει κανείς γιατί το Κύπελλο(ειδικά της Αγγλίας) αποκαλείται και ο «θεσμός των εκπλήξεων». Πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα.

Στο «Κάροου Ρόουντ», η Νόριτς φιλοξενεί την Πόρτσμουθ. Παιχνίδι για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας (FA Cup το λένε οι Άγγλοι, φάση των «64»), όπου σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί 2ο ματς. Μία κατηγορία διαφορά για τους σημερινούς αντιπάλους. Η Νόριτς το τελευταίο 20ήμερο κάνει νερά. Έχει 1Ν-3Ι-1Η στα 5 τελευταία, με μεγαλύτερο πρόβλημα τα 10 γκολ παθητικό. Συνεχίζει να λειτουργεί πολύ καλά στην επίθεση, έχοντας πετύχει 10 στα ίδια παιχνίδια. Η Πόρτσμουθ αποδίδει σε υψηλούς ρυθμούς. Μετράει 3Ν-1Ι-1Η στα τελευταία 5 παιχνίδια με γκολ 11-7. Έχει ψυχολογία στα ύψη καθώς βρίσκεται στην 1η θέση, έχοντας μια διαφορά 5 πόντων από τη δεύτερη Λούτον και 7 από την τρίτη Σάντερλαντ. Αναμένεται παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες από δύο ποιοτικές ομάδες, ειδικά στην επίθεση. Έχει αρκετή τύχη η φιλοξενούμενη στο παιχνίδι, όμως θα επιλέξω τη λύση των πολλών τερμάτων που μας προσφέρει το Pamestoixima.gr σε απόδοση 1,75.

Για τη League One, στο «Βάλει» του Λονδίνου, η Τσάρλτον υποδέχεται τη Σάντερλαντ. Μαζί με την Πόρτσμουθ και τη Λούτον, οι δύο σημερινοί αντίπαλοι είναι οι καλύτερες ομάδες της κατηγορίας ως τώρα. Σκοράρουν με άνεση, είναι σε καλή φόρμα, βρίσκονται στις θέσεις των πλει-οφ, έχουν ρεαλιστικές ελπίδες για τη 2η θέση που δίνει απευθείας άνοδο. Δεν βγαίνει άκρη με επιλογή σημείου αφού πρόκειται για ξεκάθαρο ντέρμπι. Θα στραφώ και σε αυτό το ματς στην λύση των πολλών τερμάτων, αφού η Σάντερλαντ σε ανάλογα ματς έχει φανεί αναξιόπιστη και επιρρεπής σε χοντρά λάθη(π.χ. κόκκινη κάρτα). Είναι και η απόδοση του Pamestoixima.gr τέτοια( 1,95) που δεν με αφήνει αδιάφορο.

Στο Γιόβιλ, η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει τη Μπέρι. Η γηπεδούχος είναι πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων. Βρίσκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης επειδή υπάρχουν και χειρότερα (βλέπε Νοτς Κάουντι και Μάκλσφιλντ). Σε 12 εντός έδρας ματς έχει 1Ν-7Ι-4Η και 11-19 γκολ, όντας η χειρότερη ομάδα του Πρωταθλήματος. Ενδεικτικά αναφέρω πως στα τελευταία 5 στο Γιόβιλ έχει δεχτεί κατά σειρά 3-3-2-1-4 γκολ και έχει μαζέψει μόλις 1 βαθμό. Η Μπέρι είναι εντός θέσεων πλει-οφ (4η θέση). Έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 48 γκολ. Αν είχε καλύτερες επιδόσεις στα εκτός έδρας(3Ν-4Ι-6Η) θα ήταν εντός πρώτης τριάδας. Σήμερα έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκινήσει αυτή τη βελτίωση. Όμως για να το πετύχει πιστεύω πως θα χρειαστεί τουλάχιστον 2 γκολ. Αντί του ξερού «διπλού» θα επιλέξω το παραπάνω, καθώς έχουν σχεδόν την ίδια απόδοση. Στο 1,95 μας προσφέρει το Pamestoixima.gr την ειδική επιλογή «Μπέρι όβερ 1,5 γκολ».

Συνοπτικά:

Νόριτς-Πόρτσμουθ όβερ 2,5 γκολ 1,75

Τσάρλτον-Σάντερλαντ όβερ 2,5 γκολ 1,95

Γιόβιλ-Μπέρι Μπέρι όβερ 1,5γκολ 1,95

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Νίκος Κεραμύδας