Μακροχρόνιες επιλογές με αξία από το Pamestoixima.gr για «κουπάτη» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τις θερμότερες  ευχές μου σε όλες και όλους για το νέο έτος. Υγεία πάνω από όλα, ευτυχία και επιτυχίες σε εσάς και τις οικογένειες σας για το 2019. Χωρίς καμιά αμφιβολία, τα Χριστούγεννα ήταν μια  καλή περίοδος(μετά από καιρό) για την «κόκκινη» πλευρά του Μάντσεστερ.



Μακροχρόνιες επιλογές με αξία από το Pamestoixima.gr  για «κουπάτη» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το χαμόγελο επέστρεψε και πάλι στα χείλη αρκετών ποδοσφαιριστών της. Ο «δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο», η «χρυσή αλλαγή» του Σερ Άλεξ, ο Νορβηγός  Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι ο αντικαταστάτης του Πορτογάλου τεχνικού, στην μεγαλύτερη πρόκληση της (σύντομης) προπονητικής του καριέρας.

Η (επαν)εκκίνηση των «κόκκινων διαβόλων» υπό της οδηγίες του Σόλσκιερ είναι άκρως εντυπωσιακή. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες(για πρώτη φορά φέτος), εξαιρετικό κατά διαστήματα ποδόσφαιρο, ξεκάθαρη βελτίωση ψυχολογίας και όρεξης, είναι οι πρώτες αξιοσημείωτες αλλαγές. Βέβαια, το χαμένο έδαφος στο Πρωτάθλημα δεν καλύπτεται και ο μόνος ρεαλιστικός στόχος είναι η 4η θέση που οδηγεί στο Champions League. Οι οχτώ πόντοι διαφοράς είναι μεν δύσκολο να καλυφθούν, όχι όμως και ακατόρθωτο. Ωστόσο, ένα  τέτοιο τεράστιο κλαμπ πάντα στοχεύει σε «κούπες».

Σόλσκιερ όπως Ντι Ματέο

Η κατάσταση που βιώνει η Μάνσεστερ Γιουνάιτεντ θυμίζει έντονα την αντίστοιχη της Τσέλσι του 2012. Το Μάρτιο εκείνης της χρονιάς, ο ιδιοκτήτης των «μπλε», Ρομάν Αμπράμοβιτς απέλυσε τον Πορτογάλο Αντρέ Βίλας Μπόας. Στη θέση του προσέλαβε τον πρώην παίκτη της Τσέλσι και εκ των αγαπημένων των οπαδών, Ρομπέρτο Ντι Ματέο. Στους «16» του Champions League, η Τσέλσι ανέτρεψε το σκορ(3-1) του πρώτου αγώνα στη Νάπολι και έφτασε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, μέσα στη Γερμανία. Επιπλέον, ο Ντι Ματέο με τους παίκτες του κατέκτησαν και το Κύπελλο Αγγλίας στο ίδιο διάστημα.

Κατάκτηση Champions League @35

Η κλήρωση για τα νοκ-άουτ παιχνίδια του Champions League, έφερε αντιμέτωπες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Παρί Σαν Ζερμέν. Στο άκουσμα και μόνο του συγκεκριμένου ζευγαριού, η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιρόφιλων έχει χρίσει ως σούπερ φαβορί την ομάδα από τη Γαλλία. Και όχι άδικα. Η Παρί έχει θέσει ως αποκλειστικό στόχο την διάκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και δεν το κρύβει. Πως να το κάνει άλλωστε, όταν οι μεταγραφές που κάνει κάθε καλοκαίρι προκαλούν σεισμό. Δεν είναι όλα όμως τόσο υπέρ της.

Το ειδικό βάρος που έχουν οι δύο φανέλες δεν μπορούν να συγκριθούν. Ο σύλλογος της Αγγλίας έχει σαφέστατα πολύ μεγαλύτερη ιστορία και εμπειρία στη διοργάνωση. Και έχει αποδειχθεί άπειρες φορές το πόσο σημαντικοί παράγοντες είναι αυτοί. Μην ξεχνάμε πως πέρσι οι Γάλλοι αποκλείστηκαν στην ίδια φάση από τη Ρεάλ Μαδρίτης, πρόπερσι και πάλι στους «16» από τη Μπαρτσελόνα και ενώ είχαν κερδίσει με 4-0 στο πρώτο ματς, ενώ αμέσως πιο πριν είχαν μείνει εκτός στα προημιτελικά από την εξίσου άπειρη Μάντσεστερ Σίτι. Επιπλέον, μπορεί στους Παριζιάνους να παίζουν ο Νειμάρ, ο Μπαπέ, ο Καβάνι αλλά και οι «κόκκινοι» έχουν τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Πογκμπά και πάλι ορεξάτο, τον Λουκάκου, τον Σάντσες. Το κυριότερο όλων όμως, είναι πως πλέον η ψυχολογία έχει αλλάξει άρδην και αυτό πρέπει να προσμετρηθεί ανάλογα.

Ψάχνοντας στο άκρως βελτιωμένο και εντυπωσιακό Pamestoixima.gr , η κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου από τους «κόκκινους διαβόλους» προσφέρεται στο εκπληκτικό 35,00! Ή αν προτιμάτε σε πιθανότητες, αυτές είναι μόλις 2,85 στις 100 για να το πετύχει! Για τη Γιουνάιτεντ του Μουρίνιου και πολλές θα ήταν. Τώρα όμως έχω αρκετές αμφιβολίες. Τέλος, μην ξεχνάτε πως στο Pamestoixima.gr  έχουμε τη δυνατότητα του cash-out, να εξαργυρώσουμε δηλαδή το δελτίο μας πριν την τελική έκβαση του, εξασφαλίζοντας σίγουρο κέρδος. Μια πρόκριση επί της Παρί είναι δεδομένο πως θα ρίξει αυτό 35,00 σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα.

Κύπελλο Αγγλίας @ 8

Ένας άλλος στόχος για τον Σόλσκιερ και τους παίκτες του είναι σίγουρα το Κύπελλο Αγγλίας. Πρόκειται για ένα θεσμό με ξεχωριστή σημασία και πρεστίζ  για τους Αγγλικούς συλλόγους, που πάντα τον παίρνουν στα σοβαρά. Η Γιουνάιτεντ έχει τις περισσότερες συμμετοχές(20) σε τελικούς Κυπέλλου(μαζί με την Άρσεναλ). Έχει 12 κατακτήσεις, ένα μόνο λιγότερο από την πολυνίκη Άρσεναλ. Τα τελευταία τρία χρόνια, συμμετείχε σε δύο τελικούς, κερδίζοντας τον ένα απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και χάνοντας τον άλλο από τη Τσέλσι.

Επιπλέον, τα δύο φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις είναι η συμπολίτισσα Σίτι και η Λίβερπουλ. Όμως, οι δυο τους αναμένεται να κονταροχτυπιούνται μέχρι τέλους για το Πρωτάθλημα, ενώ έχουν και το Champions League. Με λίγα λόγια, αυτό το 8,00 απόδοση που προσφέρει το Pamestoixima.gr για πιθανή κατάκτηση του Κυπέλλου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμπεριέχει αρκετή αξία.

Συνοπτικά:

Κατάκτηση Champions League   35,00

Κατάκτηση  Κυπέλλου Αγγλίας    8,00

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Νίκος Κεραμύδας