Επιλογές από Championship και League One με οδηγό το Pamestoixima.gr

Καλά ήταν και την προηγούμενη εβδομάδα. Πολύ καλά για την ακρίβεια, καθώς η τριάδα των αγώνων επιβεβαιώθηκε με αρκετή άνεση. Σήμερα διεξάγεται η 23η αγωνιστική, φτάσαμε δηλαδή στο τέλος του 1ου γύρου των Πρωταθλημάτων μας. Σύντομα θα γίνει και ένα ¨μάζεμα¨ των αποτελεσμάτων που έχει η στήλη ως τώρα. Με μια γρήγορη ματιά πάντως στο αρχείο, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Αναλυτικότερα προσεχώς. Πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα.  



Επιλογές από Championship και League One με οδηγό το Pamestoixima.gr

Στο «Ίγουντ Παρκ» του Μπλάκμπερν, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τη Νόργουιτς. Η γηπεδούχος δεν απέχει πολύ από τις θέσεις των πλέι οφ βαθμολογικά(-5β). Αγωνιστικά ωστόσο, δεν πείθει ακόμα πως δικαιούται να βρίσκεται εκεί. Εντός έδρας είναι αρκετά ανταγωνιστική με ρεκόρ 4Ν-6Ι-1Η και γκολ 16-13. Σε 8 από τα 11 παραπάνω έχει δεχτεί γκολ. Η Νόργουιτς συνεχίζει το αήττητο σερί της, φτάνοντας αισίως τα 10 ματς. Βέβαια, η ισοπαλία της προηγούμενης εβδομάδας την έριξε στη 2η θέση(στο -1 από τη Λιντς). Έχει να χάσει σε εκτός έδρας ματς από τις 18/8 και την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Έκτοτε έχει 5 νίκες και 5 ισοπαλίες. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η φιλοξενούμενη πείθει περισσότερο. Το ειδικό στοίχημα που μας προσφέρει το Pamestoixima.gr (και μας δικαιώνει σε υψηλό ποσοστό) της διπλής ευκαιρίας συνδυαζόμενο με γκολ θα αποτελέσει οδηγό και σε αυτό το ματς. «Ισοπαλία ή Νόργουιτς και όβερ 1,5 γκολ» είναι η βασική επιλογή σε απόδοση 1,80, όποιος θέλει κάτι παραπάνω λόγω Χριστουγέννων μπορεί να επιλέξει το «ισοπαλία ή Νόργουιτς και όβερ 2,5 γκολ» που ανεβαίνει στο 2,85.

Παραμένουμε στην Championship και μεταφερόμαστε στο Στόουκ-ον-Τρεντ όπου η τοπική Στόουκ φιλοξενεί τη Μίλγουολ. Οι γηπεδούχοι έχουν αρχίσει να αποδίδουν σύμφωνα με το ποιοτικότατο ρόστερ που έχουν. Στα τελευταία 13 ματς έχουν ρεκόρ 5Ν-7Ι-1Η και παρά τις πολλές ισοπαλίες έχουν πλησιάσει τις θέσεις της εξάδας(στο -5). Το πλέον θετικό είναι πως η ομάδα έχει καλύτερη επιθετική λειτουργία, έχοντας σκοράρει 2 γκολ στα τελευταία 5 ματς ανεξαρτήτου έδρας. Η Μίλγουολ βρίσκεται σε πτωτική πορεία. Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια(3Ι-4Η), δεχόμενη σε όλα γκολ. Μοιραία έπεσε στην τρίτη θέση από το τέλος. Εκτός έδρας, είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας με ρεκόρ 0Ν-3Ι-8Η και γκολ 10-22. Ξεκάθαρο φαβορί η Στόουκ στο σημερινό. Και οι δύο ομάδες δημιουργούν ευκαιρίες και θέλουν τους βαθμούς για τους δικούς τους λόγους η καθεμία. Θα επιλέξω το ειδικό στοίχημα «Στόουκ ή ισοπαλία και όβερ 1,5 γκολ» που μας προσφέρει το Pamestoixima.gr σε απόδοση 1,60. Στέκεται άνετα βάσει δεδομένων και ο παραπάνω συνδυασμός με όβερ 2,5 γκολ σε απόδοση 2,45.

Στη League One, διεξαγεται σήμερα το ντέρμπι της κατηγορίας. Στο «Φράτον Παρκ», η πρωτοπόρος Πόρτσμουθ συγκρούεται με τη 3η της βαθμολογίας, Σάντερλαντ. Δεν θα επεκταθώ σχεδόν καθόλου και θα πω εκ των προτέρων ότι θα επιλέξω το γκολ/γκολ που μας προσφέρει το Pamestoixima.gr σε απόδοση 1,80. Πρόκειται για τις δύο ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας, τα δύο «γκράντε» φαβορί για την άνοδο. Όση σκοπιμότητα και να υπάρξει, ένα γκολ από κάθε ομάδα πιστεύω πως θα δούμε.

Συνοπτικά

Μπλάκμπερν-Νόργουιτς Ισοπαλία ή Νόργουιτς και όβερ 1,5 γκολ 1,80

Ισοπαλία ή Νόργουιτς και όβερ 2,5 γκολ 2,85

Στόουκ-Μίλγουολ Στόουκ ή ισοπαλία και όβερ 1,5 γκολ 1,60

Στόουκ ή ισοπαλία και όβερ 1,5 γκολ 2,45

Πόρτσμουθ-Σάντερλαντ γκολ/γκολ 1,80

Καλή τύχη στις επιλογές σας και καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο!

Νίκος Κεραμύδας