Το συγκινητικό μήνυμα του Πογκμπά για τη δύναμη ενός νεαρού θαυμαστή του που παλεύει με την αρρώστια... (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών, βρέθηκε σε νοσοκομείο του Μάντσεστερ για να δώσει χαρά και χαμόγελα σε ασθενείς, με τον Πολ Πογκμπά ν' αντιλαμβάνεται ότι ένας νεαρός που δίνει τη μεγάλη μάχη με την αρρώστια, είναι πολύ πιο δυνατός από εκείνον και του δίνει κίνητρο...  Advertisement
Το συγκινητικό μήνυμα του Πογκμπά για τη δύναμη ενός νεαρού θαυμαστή του που παλεύει με την αρρώστια... (vid)

Ο Γάλλος χαφ των «κόκκινων διαβόλων» είναι ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής του νεαρού οπαδού τον οποίο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία των παικτών της Γιουνάιτεντ και μάλιστα, έμαθε από τη μητέρα του πως όταν φορούσε τη φανέλα με το όνομα και τον αριθμό του, παρουσίασε καλύτερα αποτελέσματα στις τελευταίες εξετάσεις που έκανε για την πορεία της υγείας του.

«Αυτό το βίντεο με συγκινεί πολύ. Ένας νεαρός να παρουσιάζει καλύτερα αποτελέσματα απλά και μόνο επειδή φοράει μια φανέλα με το όνομά σου... Μας ευχαρίστησες που σου διαθέσαμε 5 λεπτά από το χρόνο μας, αλλά ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που μας δίνεις δύναμη να συνεχίζουμε πιέζοντας ακόμα περισσότερο τους εαυτούς μας...» ήταν το μήνυμα του Πογκμπά.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Κώστας Ζάλιαρης