Με οδηγό τη φόρμα και τα αποκλειστικά ειδικά στοιχήματα του Pamestoixima.gr

Οι προϋποθέσεις γα γκολ υπήρξαν, και μάλιστα κάποιες από αυτές ήταν αυτό που λέμε “κλασσικές”. Ωστόσο, λίγο τα δοκάρια και η ατυχία(στο Μάντσεστερ) και λίγο η παροιμιώδης αφέλεια και ανωριμότητα (από πλευράς επιθετικών της Λιόν) μας κράτησαν μακριά από την επιβεβαίωση των επιλογών μας. Κλείνει η σύντομη παρένθεση των ευρωπαϊκών αγώνων και περνάμε στα δικά μας “χωράφια”. Πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα.



Με οδηγό τη φόρμα και τα αποκλειστικά ειδικά στοιχήματα του Pamestoixima.gr

Στο “Βίλα Παρκ” του Μπέρμιγχαμ, η Άστον Βίλα υποδέχεται τη Στόουκ. Στους γηπεδούχους έχουμε αναφερθεί πολλάκις από αυτήν εδώ τη στήλη. Τίποτα δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά στο στυλ παιχνιδιού τους. Δυνατή επιθετική λειτουργία και αμυντικά κενά, που απέναντι σε καλές ομάδες γίνονται ακόμα πιο χτυπητά. Βρίσκεται σε καλή φόρμα και παραμένει αήττητη για 6 ματς, με 4Ν-2Ι και 19-9 γκολ. Η Στόουκ δείχνει να κάνει την αντεπίθεση της. Έχει ποιοτικό σύνολο και από την αρχή της σεζόν ήταν ανάμεσα στα φαβορί για άνοδο. Τρέχει αήττητο 8 αγώνων με 3Ν-5Ι και γκολ 10-6. Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, με τους γηπεδούχους να απέχουν 4 και τους φιλοξενούμενους 6 βαθμούς αντίστοιχα. Η σημερινή αναμέτρηση είναι ντέρμπι και λογικά θα έπρεπε να μείνουμε μακριά. Ωστόσο, η διαδικτυακή πλατφόρμα Pamestoixima.gr προσφέρει αποκλειστικά κάποια ειδικά στοιχήματα που δεν μπορώ να τα προσπεράσω. Αυτό που θα επιλέξω είναι “ Άστον Βίλα ή ισοπαλία και οι δύο ομάδες να σκοράρουν” σε απόδοση 2,10.

Στο “Βάλει” του Λονδίνου, η Τσάρλτον φιλοξενεί τη Γουίμπλετον. Αναφερθήκαμε και μεσοβδόμαδα στους γηπεδούχους(και μας δικαίωσαν). Είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της League One, πλέον βρίσκεται στις θέσεις των πλέι οφ και έρχεται από μεγάλη νίκη-πρόκριση επί της Πόρτσμουθ με τη ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη. Η Γουίμπλετον τελευταία, δείχνει να προσπαθεί πολύ όμως είναι φανερό πως υστερεί αρκετά. Προτελευταία (ισόβαθμη με τη Μπράντφορντ, άρα τη λες και τελευταία) στη βαθμολογία, χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με 15 γκολ, από τις χειρότερες άμυνες με 31 γκολ παθητικό. Εκτός έδρας έχει πετύχει μόλις 4 γκολ σε 10 ματς και έχει ρεκόρ 2Ν-2Ι-7Η. Η υπεροχή της Τσάρλτον είναι αδιαμφισβήτητη, τα δεδομένα είναι όλα υπέρ της και η απόδοση νίκης της είναι στο 2,05! Εξήγηση δεν βρίσκω, ότι θα λείψει ο πρώτος σκόρερ της Γκράντ(21/11) δεν αρκεί και το μόνο που με συγκρατεί είναι η έξτρα κούραση από το πολύ απαιτητικό παιχνίδι Κυπέλλου που είχε την Τρίτη. Η ειδική επιλογή του  Pamestoixima.gr, “Τσάρλτον ή ισοπαλία και όβερ 1,5 γκολ ” μου δίνει διέξοδο. Σε απόδοση 1,73 φαντάζει εξαιρετικό.

Στη “Ρίκοχ Αρένα” του Κόβεντρι, η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει τη Λούτον. Η γηπεδούχος είναι σε κακή φάση και αγνοεί τη νίκη εδώ και 7 αγώνες(για όλες τις διοργανώσεις). Μόλις 2 ισοπαλίες και 5 ήττες με 12-4 γκολ. Παραμένει σε λογική απόσταση από τις θέσεις των πλει οφ(6 πόντους), ωστόσο η συνολική εικόνα της δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας. Σε 21 παιχνίδια Πρωταθλήματος ρεκόρ 8Ν-5Ι-8Η και γκολ 22-25. Η Λούτον παίζει στα “κόκκινα” αρκετό καιρό. Στα τελευταία 10 ματς έχει 8Ν-1Ι-1Η και γκολ 27-8. Είναι στη 2η θέση, έχει αήττητη έδρα(9Ν-2Ι) και το μόνο που μένει είναι να βελτιώσει τις εκτός έδρας επιδόσεις. Σε αυτές έχει 3Ν-3Ι-4Η και γκολ 12-12 και το σημερινό είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκινήσει αυτή τη βελτίωση. Βέβαια, από το ξερό “διπλό” του 2,05, θα εκμεταλλευτώ ακόμα μία φορά τα εκπληκτικά ειδικά στοιχήματα  του  Pamestoixima.gr και θα επιλέξω το “ισοπαλία ή Λούτον και όβερ 1,5 γκολ” σε απόδοση 1,67.

Συνοπτικά

Άστον Βίλα-Στόουκ    Άστον Βίλα ή ισοπαλία και οι δύο ομάδες να σκοράρουν   2,10

Τσάρλτον-Γουίμπλετον    Τσάρλτον ή ισοπαλία και όβερ 1,5 γκολ    1,73

Κόβεντρι-Λούτον        ισοπαλία ή Λούτον και όβερ 1,5 γκολ      1,67

 

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Νίκος Κεραμύδας