Ποντάρισμα στον όμιλο των γκολ στις ασυναγώνιστες αποδόσεις του Pamestoixima.gr

Η Σάντερλαντ εχθές μας χάλασε το απόλυτο. Έτσι είναι αυτά. Όταν ποντάρεις σε «μαυρόγατες» μην περιμένεις να σου χαμογελάσει η τύχη... Στα σοβαρά τώρα, απρόσμενο αποτέλεσμα αυτό το 0-1 της Γουόλσολ αλλά τα Κύπελλα είναι θεσμοί των εκπλήξεων γενικότερα. Στα υπόλοιπα, η Ντόρτμουντ έκανε το καθήκον της και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ατλέτικο (έγραψα πως δεν είναι καθόλου απίθανη η γκέλα της) στο Βέλγιο, πήρε την πρώτη θέση του ομίλου. Τέλος, στο Πόρτσμουθ-Τσάρλτον επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η ισχύς της παράδοσης στο Νησί. Εμάς βέβαια, μια χαρά μας έκατσε αυτό το 1-2 αφού η επιλογή του όβερ ήταν απόλυτα επιτυχημένη.



Ποντάρισμα στον όμιλο των γκολ στις ασυναγώνιστες αποδόσεις του Pamestoixima.gr

Για σήμερα δεν έχουμε κάτι από Αγγλία. Έχουμε όμως Champions League και από εκεί υπάρχουν κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Θα ασχοληθώ μόνο με τον 6ο όμιλο, χωρίς πολλή-πολλή ανάλυση. Σε αυτό το γκρουπ είναι η Μάντσεστερ Σίτι, η Λιόν, η Σαχτάρ και η Χοφενχάιμ. Η βαθμολογία είναι σε όλους γνωστή. Εκεί που θέλω να σταθώ είναι η στατιστική απεικόνιση των 5 αγωνιστικών που έχουν διεξαχθεί ως τώρα.

Τα σημερινά ζευγάρια στη τελευταία αγωνιστική είναι Μάντσεστερ Σίτι-Χοφενχάιμ και Σαχτάρ-Λιόν. Το ενδιαφέρον βρίσκεται στο 2ο ζευγάρι, καθώς η Σαχτάρ θέλει μόνο νίκη για να περάσει ως δεύτερη. Η Λιόν βολεύεται και με την ισοπαλία. Επιθετικές ομάδες και οι δύο που σπάνια αποφεύγουν το λάθος στην άμυνα. Ένα γκολ σχετικά νωρίς, αρκεί για να γίνει ροντέο το παιχνίδι.

Στο έτερο ματς, το σκορ μπορεί να ξεφύγει εύκολα αφού η Σίτι είναι ασταμάτητη και η Χόφενχαιμ ο ορισμός του «όσα πάνε και όσα έρθουν».

Συνοπτικά

Σαχτάρ-Λιόν όβερ 3,5 γκολ 2,40

Μάντσεστερ Σίτι-Χοφενχαιμ όβερ 3,5 γκολ 1,90

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Νίκος Κεραμύδας