Premier League και League Trophy με τα ασυναγώνιστα ειδικά του Pamestoixima.gr

Εντελώς άστοχες αποδείχτηκαν οι επιλογές της τελευταίας στήλης. Στο Σέφιλντ-Λιντς το σκορ έμεινε χαμηλά(0-1) ενώ στο Νότιγχαμ, η φιλοξενούμενη Ίπσουιτς δεν κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά με τον νέο προπονητή της στον πάγκο(2-0). Σαν να μπαίνουμε σε κακό φεγγάρι δείχνει η κατάσταση, με ψυχραιμία και καλή μελέτη θα επιστρέψουμε στις επιτυχίες και πάλι. Έχουμε αγωνιστική δράση στην Premier League και στο League Trophy (φάση των "32") οπότε πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα.  



Premier League και League Trophy με τα ασυναγώνιστα ειδικά του Pamestoixima.gr

Στην μεγάλη κατηγορία του Νησιού, διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ. Οι "κόκκινοι διάβολοι” βρίσκονται σε κακή κατάσταση. Η σχέση μεταξύ Μουρίνιο και σχεδόν όλων των ποδοσφαιριστών είναι τουλάχιστον τοξική. Οι δηλώσεις του προπονητή για τους παίχτες του μετά από κάθε ματς χαρακτηρίζονται ως και προσβλητικές, η γκρίνια και η μουρμούρα είναι μόνιμο φαινόμενο και το χειρότερο είναι πως δεν φαίνεται να υπάρχει διέξοδος από αυτή την κρίση. Φυσικό και επόμενο, όλη αυτή η "αρρωστημένη" κατάσταση να βγαίνει στο γήπεδο με τη Γιουνάιτεντ να παραμένει χωρίς νίκη για τρία παιχνίδια σερί(0Ν-2Ι-1Η). Η Άρσεναλ από την άλλη είναι σε φουλ φόρμα.

Ύστερα από το λογικό χρόνο προσαρμογής στη μετά-Βενγκέρ εποχή, οι "κανονιέρηδες" έχουν βρει τα πατήματά τους και είναι αήττητοι για 19 συνεχόμενα παιχνίδια. Στο τελευταίο χρονικά, επικράτησαν με το εντυπωσιακό 4-2 της Τότεναμ, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την ψυχολογία της ομάδας. Η κατάσταση των δύο ομάδων είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Ειδικά τα προβλήματα στην ομάδα του Μάντσεστερ είναι τεράστια. Ωστόσο, πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της χώρας και κανείς δεν μπορεί να είναι αδιάφορος. Υπό αυτές τις συνθήκες, το προβάδισμα έχει η Άρσεναλ. Προσωπικά, θα καταφύγω σε ένα ειδικό στοίχημα που προσφέρει το Pamestoixima.gr σε ασυναγώνιστη απόδοση και θεωρώ πως με καλύπτει στα περισσότερα πιθανά αποτελέσματα. Αυτό είναι το " ισοπαλία ή Άρσεναλ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες" σε απόδοση 2,20.

Στο Λονδίνο και το στάδιο "Γουέμπλει", η Τότεναμ φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον. Οι "πετεινοί" έρχονται από ήττα στο ντέρμπι με την Άρσεναλ. Εντός έδρας είναι άκρως αποτελεσματικοί, αφού πλην της Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ, έχουν επικρατήσει σε όλα τα υπόλοιπα. Η Σαουθάμπτον αγνοεί τη νίκη για 10 συνεχόμενα παιχνίδια(0Ν-5Ι-5Η). Φυσιολογική εξέλιξη η απόλυση του προπονητή Μαρκ Χιούζ. Αντικαταστάτης ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί και σήμερα στον πάγκο θα είναι το μέλος του προπονητικού τιμ, Κέλβιν Ντέιβις. Δεν θα επεκταθώ σε περαιτέρω ανάλυση, καθώς το Pamestoixima.gr προσφέρει ένα ειδικό στοίχημα που στα μάτια μου φαντάζει τρομερό value bet. Στη λογική πως η Τότεναμ θα παρουσιαστεί αποφασισμένη να "επανορθώσει" την τεσσάρα από την Άρσεναλ και με δεδομένο την κακή κατάσταση των "Αγίων", η επιλογή "Τότεναμ να έχει περισσότερα κόρνερ στο 1ο ημίχρονο" σε απόδοση 1,48 δεν γίνεται να μην πονταριστεί.

Περνάμε στο League Trophy και στην αναμέτρηση Σριούσμπερι-Γουόλσολ. Η γηπεδούχος ξεκίνησε πολύ άσχημα τη σεζόν, όπου στα 7 πρώτα ματς είχε 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Έκτοτε, η κατάσταση βελτιώθηκε και κάποιες μαζεμένες νίκες επανέφεραν την ηρεμία και την καλή ψυχολογία στην ομάδα. Αυτό αποδεικνύεται και από τα μεγάλα σκορ των τελευταίων αγώνων. Χαρακτηριστικά αναφέρω πως προέρχεται από 6/8 αμφίσκορα και 5/8 όβερ 2,5. Η Γουόλσολ είναι ξεκάθαρα σε αντίθετη πορεία. Ξεκίνησε δυναμικά τη χρονιά και τώρα έχει χάσει το βηματισμό της. Στα τελευταία 10 παιχνίδια (σε όλες τις διοργανώσεις) έχει δύο νίκες και τρείς ισοπαλίες. Για τις εκτός έδρας εμφανίσεις της, υπάρχουν κάποια επιπλέον ενδιαφέροντα στοιχεία. Στις 8 πρώτες εξορμήσεις της ήταν αήττητη με ρεκόρ 6Ν-2Ι-0Η, ενώ είχε πετύχει γκολ σε όλες. Στις τέσσερις τελευταίες έχει τρείς ήττες και μία ισοπαλία, δίχως να πετύχει γκολ! Σήμερα έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να αρχίσει να διορθώνει αυτό το κακό σερί ή τουλάχιστον να βρει και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα. Το γκολ/γκολ έχει απόδοση 1,70 στο Pamestoixima.gr.

Συνοπτικά

Μάντσεστερ Γιουν.-Άρσεναλ Χ2 & να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 2,20

Τότεναμ-Σάουθαμπτον Τότεναμ περισσότερα κόρνερ στο 1ο ημιχρ. 1,48

Σριούσμπερι-Γουόσλολ γκολ/γκολ 1,70

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Νίκος Κεραμύδας