Πρώτος και στις 100 νίκες ο Κριστιάνο

Από κορυφή σε κορυφή αυτό το παιδί για το οποίο το Μάντσεστερ είναι περήφανο... Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τη φανέλα της Γιουβέντους, κατάφερε να φτάσει στις 100 νίκες καριέρας σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά και το 1-0 της Γιουβέντους επί της Βαλένθια στην 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.  



Πρώτος και στις 100 νίκες ο Κριστιάνο

Ο Πορτογάλος αστέρας, που φέτος αντιμετώπισε για δεύτερη φορά ως αντίπαλος τη Γιουνάιτεντ μετά από το 2013 και τις αναμετρήσεις στις οποίες ήταν μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης, έφτασε στις 100 νίκες καριέρας στην τελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Έκανε την ασίστ προς τον Μάντζουκιτς με πολύ ωραία ενέργεια από αριστερά και ο Κροάτης φορ έγραψε το τελικό 1-0 επί της Βαλένθια για να οδηγήσει τους «μπιανκονέρι» στα νοκ-άουτ του θεσμού.

Είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το Golden Shoe Ευρώπης, είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει 400 φορές, αυτή τη στιγμή, ανάμεσα στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, είναι εκείνος με τα περισσότερα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ (121), τις περισσότερες ασίστ (35) στ' αστέρια και τις περισσότερες κατακτήσεις (5) και πλέον έφτασε στην 100άρα στις νίκες.

Ο Κριστιάνο... απλά συνεχίζει τον μύθο του...

Κώστας Ζάλιαρης