Το τρελό γκολ του Χάτον, που από... Σκωτσέζος Καφού έγινε Μέσι! (vid)

Ήταν η στιγμή του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στην ¶στον Βίλα και τη Μπέρμιγχαμ, το μεσημέρι της Κυριακής. Η κούρσα του ¶λαν Χάτον, αν συνέβαινε από τον Λιονέλ Μέσι, θα είχε... ρίξει το διαδίκτυο. Όμως, ο τίμιος Σκωτσέζος απλά ξεσήκωσε ολόκληρο το «Βίλα Παρκ» και διόλου τον ένοιαξε που είδε κάρτα όταν πανηγύρισε πηδώντας στην εξέδρα με τους οπαδούς.  



Το τρελό γκολ του Χάτον, που από... Σκωτσέζος Καφού έγινε Μέσι! (vid)

Ο Χάτον έγινε αποδέκτης της μπάλας πίσω από το χώρο του κέντρου, δεν σταμάτησε ποτέ και πουθενά, έφτασε στην περιοχή, έκανε το αριστερό πλασέ και πέτυχε ένα από τα γκολ του Σαββατοκύριακου στις τέσσερις επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου.

«Το Holte End ξεσηκώνεται για τον άνθρωπο που ο κόσμος αποκαλεί... Σκωτσέζο Καφού! Για κάτι τέτοιες στιγμές τον αποκαλούν έτσι! Ένας συνηθισμένος άνθρωπος, γίνεται είδωλο»!

Αυτά είναι τα λόγια του σπίκερ στο τρομερό γκολ του Χάτον που διαμόρφωσε το τελικό 4-2 στο μεγάλο ντέρμπι των «χωριατών» με τους «μπλε», με τον τεράστιο πρωταγωνιστή να παίρνει κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, αλλά να συνεχίζει τους πανηγυρισμούς και να σηκώνει τα χέρια ξανά και ξανά ακούγοντας τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά τ' όνομά του...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης