Συγκλονιστικός ο Κοξ για την περιπέτεια υγείας που πέρασε!

Σημασία έχει ότι βγήκε δυνατός! Ο νεαρός αμυντικός της Μπράιτον, Τζορτζ Κοξ, αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε, αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά του πριν και μετά την επέμβαση καρδιάς που υποβλήθηκε πριν την έναρξη της σεζόν!  

Advertisement
Συγκλονιστικός ο Κοξ για την περιπέτεια υγείας που πέρασε!

«Η δυσπιστία και η απογοήτευση ήταν τα κύρια συναισθήματα που είχαν στην αρχή. Δυσπιστία διότι έπαιζα για πολύ καιρό με αυτό το πρόβλημα και δεν είχα νιώσει τίποτα. Σε μια εγχείρηση καρδιάς σε ενημερώνουν για το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί και αυτό σε τρομάζει», τόνισε χαρακτηριστικά ο νεαρός άσος και συνέχισε:

«Είχα τρομοκρατηθεί και ήλπιζα ότι όλα θα πήγαιναν καλά, αλλά εκείνη τη στιγμή πολλά γυρνάνε στο κεφάλι σου. Σκεφτόμουν το πόρε θα ήμουν έτοιμος να επιστρέψω και πότε θα έφτανα στα απαιτούμενα αγωνιστικά επίπεδα, αφού θα έχανα όλη την προετοιμασία. Ήταν μια σημαντική χρονιά για εμένα, αφού στο τέλος της σεζόν ολοκληρωνόταν το συμβόλαιό μου.

Οι γιατροί μου είπαν να μην ανησυχώ και πως όλα θα πήγαιναν καλά. Είδα τα ποσοστά επιτυχίας σε τέτοιες επεμβάσεις και να πω την αλήθεια, ένιωσα καλύτερα»…

Τρεις εβδομάδες αφότου ενημερώθηκε για την αναγκαιότητα της επέμβασης, ο Κοξ μπήκε στη διαδικασία να… επεξεργάζεται την κατάσταση: «Μία ημέρα πριν, συναντήθηκα με τον γιατρό. Μου ανέφερε το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί εάν δεν έκαναν την επέμβαση και πως σε αυτές τις επεμβάσεις είχε 100% επιτυχία.

Αρχικά μου είπε ότι το πρόβλημα αυτό ίσως να επηρέαζε την καριέρα μου. Την επόμενη μέρα όμως, 15 λεπτά πριν την επέμβαση, μου είπε κάτι διαφορετικό! Μου είπε ότι ίσως να πέθαινα ή να πάθαινα καρδιακή προσβολή. Σκέφτηκα «φίλε μου το λες αυτό ενώ σε 15 λεπτά μπαίνω για επέμβαση. Πλάκα μου κάνεις;».

Η επέμβαση τελικά στέφθηκε με επιτυχία και ο χρόνος για την επιστροφή του Κοξ στην ενεργό δράση άρχισε να μετρά αντίστροφα: «Οι γιατροί ήταν πολύ καλοί. Ήξεραν πως θα αντιμετώπιζαν την κατάστασή μου. Έξι εβδομάδες μετά την επέμβαση έκανα τεστ. Αυτό θα μου έδειχνε πότε θα μπορούσα να προπονηθώ ξανά. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι θα μπορούσα να επιστρέψω και πως ήμουν καλά. Απλά έπρεπε να δουλέψω για να καλύψω το χαμένο έδαφος από την προετοιμασία. Τώρα φορτσάρω και ελπίζω να έρθουν προτάσεις για το δανεισμό μου τον Ιανουάριο».