Έως το 2022 στην εθνική Αγγλίας ο Σάουθγκεϊτ!

Με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην τεχνική της ηγεσία θα πορευθεί η εθνική ομάδα της Αγγλίας έως το 2022.

Έως το 2022 στην εθνική Αγγλίας ο Σάουθγκεϊτ!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών» ήρθε σε οριστική συμφωνία με την FA για την επέκταση της συνεργασίας τους που ολοκληρωνόταν το 2020, κάτι που επιβεβαιώθηκε επίσημα στη σημερινή (4/10) συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση της αποστολής ενόψει των αναμετρήσεων με Κροατία και Ισπανία.

Ο Σάουθγκεϊτ έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προτάθηκε από την αγγλική ομοσπονδία και θα είναι αυτός που θα έχει στα χέρια του το «τιμόνι» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έως το καλοκαίρι του 2022 και το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ!

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να οδηγήσω την εθνική ομάδα στις δύο επόμενες μεγάλες διοργανώσεις. Η συγκριμένη δουλειά είναι τεράστια ευκαιρία και πραγματική μεγάλη τιμή για εμένα. Έχοντας βιώσει από πρώτο χέρι πως στάθηκε όλο το έθνος στο πλευρό αυτής τα ομάδας το καλοκαίρι θα είναι εξαιρετικό να δούμε πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ένα τόσο νεανικό σύνολο στα επόμενα χρόνια» δήλωσε ο Σάουθγκεϊτι, ο οποίος ανέλαβε τις τύχες της εθνικής Αγγλίας το Νοέμβριο του 2016 και την οδήγησε ένα βήμα πριν το μεγάλο τελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας.