Η Γαλλία θα διεκδικήσει την κορυφή του κόσμου, έχοντας πίσω της μια ομάδα!

Το νέο ταλαντούχο αίμα των «τρικολόρ» διψάει για διάκριση, μοιάζοντας έτοιμοι να φωταγωγήσουν τον Πύργο του Άιφελ όπως το 1998. Το εντυπωσιακό με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ντεσάν είναι πως άφησε 14 πρωτοκλασάτους παίκτες να κάνουν... διακοπές, βλέποντας τα επιτεύγματα των συμπατριωτών τους από την τηλεόραση. 



Η Γαλλία θα διεκδικήσει την κορυφή του κόσμου, έχοντας πίσω της μια ομάδα!

Πιο συγκεκριμένα, από την επιθετική δυναστεία των Γάλλων απουσιάζει -από καιρό- ο Καρίμ Μπενζεμά, ελέω  σκανδάλου. Όπως επίσης και οι Μπεν Γεντέρ, Λακαζέτ, Μαρσιάλ, αλλά και ο άτυχος του τελικού του Γιουρόπα Λιγκ Παγέτ.

Έκπληξη προκαλούν οι κομμένοι Γκαμεϊρό και Κομάν των Ατλέτικο και Μπάγερν αντίστοιχα, αλλά και οι «φιλότιμοι» Ντίνιε και Κουρζαουά.

Ο «πεισματάρης» Ραμπιό πλήρωσε την άρνησή του να μείνει στα... πιτς στοπ, προτιμώντας την εξέδρα. Οι Ζουμά και Μπακαγιόκο ξεκουράζονται για δυνατή επιστροφή με τη φανέλα της Τσέλσι, μαθαίνοντας τα επιτεύγματα της Ρωσίας διαδικτυακά. Ενώ, οι Λενγκλέ και Λαπόρτ απολαμβάνουν τις μεταγραφές τους στους πρωταθλητές Μπαρτσελόνα και Σίτι αντίστοιχα, μην κοπιάζοντας ιδιαίτερα. 

Μια ολόκληρη ενδεκάδα, συν τις τρεις αλλαγές, έμεινε πίσω να τρώει τα λύσσακά της, βλέποντας τις επιτυχίες των «τρικολόρ». Απόδειξη, του πόσου καλού και πληθωρικού υλικού έχει η Γαλλία, που της δίνει τη δυνατότητα να «ξεσκαρτάρει» ανάμεσα στους καλύτερους. Μένει να φανεί, αν το βράδυ της Κυριακής οι κομμένοι θα αναγκαστούν να κάνουν υποδοχή ηρώων, στους -κάποτε- συμπαίκτες τους, ζηλεύοντας τα «χρυσά» παιδιά....

Έλενα Χαριτάκη