Στα δύσκολα… κατέρρευσε ο Καρβαχάλ

Για τους περισσότερους η απόλυση του Κάρλος Καρβαχάλ ήταν η… φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων μετά τον υποβιβασμό της Σουόνσι! Οι αριθμοί τους δικαιώνουν!  



Στα δύσκολα… κατέρρευσε ο Καρβαχάλ

Ο Πορτογάλος τεχνικός πήγε στην Ουαλία λίγο πριν το τέλος του 2017 και η αλήθεια είναι πως το… impact του ήταν άμεσο! Υπό την καθοδήγησή του η ομάδα πήρε τα πάνω της, σύλλεξε βαθμούς, ενώ η διοίκηση σκέφτηκε μέχρι και να του επεκτείνει το συμβόλαιο τον περασμένο Μάρτιο.

Οι διοικούντες ωστόσο αποφάσισαν να περιμένουν και να κάνουν ταμείο στο τέλος. Άλλωστε ο στόχος δεν είχε υλοποιηθεί. Οι «κύκνοι» έπρεπε να μείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Καρβαχάλ ξεκίνησε καλά και στις πρώτες του 9 αγωνιστικές στον πάγκο κατάφερε να μαζέψει 17 πόντους. Οι ελπίδες για παραμονή αυξήθηκαν, όμως η κοιλιά που έκανε η ομάδα προς το φινάλε την διατήρησε στη δύσκολη θέση!

Στα… καυτά παιχνίδια, όμως, η Σουόνσι κατέρρευσε. Ο Καρβαχάλ δεν μπόρεσε να την «ανεβάσει», με αποτέλεσμα στα πιο κρίσιμα ματς της περιόδου- στα τελευταία 9- οι Ουαλοί να μαζέψουν μόλις 3 πόντους! Καμία σχέση η εκκίνηση του Πορτογάλου με το… φινάλε!