Μάριο μάθε τακουνάκια! (vid)

Μάριο Μπαλοτέλι αν το τακουνάκι που προσπάθησες να κάνεις το έβαζες, αντί για κατσάδα ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο θα έσκαγε ένα μεγάλο χαμόγελο κουνώντας περιπαικτικά το κεφάλι και το πολύ πολύ να σου τράβαγε χαϊδευτικά το αυτί. Αλλά πού! Εσύ πέταξες την ευκαιρία στα σκουπίδια και το england365.gr σου δείχνει τι θα έπρεπε να κάνεις για να βρεις δίχτυα με τον ίδιο εντυπωσιακό τρόπο.



Μάριο μάθε τακουνάκια! (vid)

Το Τοπ-5 με τα τακουνάκια που έγραψαν ιστορία! Κοίτα Μάριο:

5. Λούκε -1978

Ο Λεοπόλδο Λούκε της Ρίβερ Πλέιτ, με τον τσαμπουκά του πρωταθλητή κόσμου με την Αργεντινή στο Μουντιάλ του 1978, κάνει πλάκα κόντρα στην Ουρακάν. Βρίσκεται φάτσα με το τέρμα Μάριο όπως εσύ, αλλά κοίτα τι κάνει! Και στον άμοιρο πορτιέρο και στο δύστυχο αμυντικό.


4. Λόου - 1974

Η ζωή μου η ζωή σου ήταν το ντέρμπι του Μάντσεστερ το 1974 την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μία ήττα της Γιουνάιτεντ θα ήταν καταδικαστική για τους «κόκκινους διαβόλους» που θα τους έριχνε κατηγορία, για αυτό και οι «πολίτες» ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν με όλη τους την καρδιά. Το ματς όδευε προς το τέλος του και ο Ντένις Λόου, ο ήρωας για χρόνια του «Ολντ Τράφορντ», φορούσε πλέον τα «μπλε» και με ένα τρελά ψύχραιμο τακουνάκι δίνει τη νίκη στην ομάδα του. Πιστεύοντας πως το γκολ του ήταν το καταδικαστικό για την πρώην αγαπημένη, όχι μόνο δεν πανηγύρισε, αλλά βγήκε με σκυφτό το κεφάλι από το γήπεδο ζητώντας αλλαγή. Το καλοκαίρι αυτό σταμάτησε την καριέρα του… (Η Γιουνάιτεντ τελικά έπεφτε και με ισοπαλία). Ακόμη και σε τόσο κρίσιμο σημείο Μάριο, το έβαλε. Δες:


3. Κοριντόν

Ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Τσαρλς Έντουαρντ Κοριντόν, είδε την μπάλα να του έρχεται λίγο πιο πίσω από ότι περίμενε, αλλά κανένα πρόβλημα. Για αυτό άλλωστε δεν υπάρχει το τακουνάκι; Ε Μάριο; Και σε Τσάμπιονς Λιγκ μάλιστα κόντρα στην Πόρτο.


2. Μαντσίνι - 2000 / Τζόλα - 2004

Ο προπονητής σου Μάριο (Ρομπέρτο Μαντσίνι)! Και από κόρνερ με τη φανέλα της Λάτσιο και κόντρα στην Πάρμα το 2000 που είχε στα γκολποστ της τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν! Για αυτό σε έκανε αλλαγή.


Ένα γκολ ποίημα από τον μάγο Τζιανφράνκο Τζόλα. Από εκτέλεση κόρνερ απευθείας τακουνάκι στο παραθυράκι με την Τσέλσι κόντρα στη Νόριτς! Όλα είναι θέμα στυλ.


1.Μπάροους – 2010

Και φτάσαμε στην περσινή σεζόν όταν ο Μάτι Μπάροους άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό σκοράροντας στις καθυστερήσεις Μάριο(!), στις καθυστερήσεις… έδωσε έτσι τη νίκη στην ομάδα του, Γκλέντοραν, κόντρα στην Πόρτανταουν με το γκολ του να ανακηρύσσεται καλύτερο της σεζόν σε πολλές μεγάλες ψηφοφορίες και να είναι και υποψήφιο στην εν λόγω κατηγορία από τη FIFA.