Πωλητήριο στον Κράουτς
Έτοιμη να βγάλει τον Πίτερ Κράουτς στο σφυρί είναι η Τότεναμ, καθώς ο Χάρι Ρέντναπ δεν υπολογίζει τον 30χρονο επιθετικό για τη νέα σεζόν. Οι «πετεινοί» δεν θα έλεγαν «όχι» σε μια πρόταση που θα πλησίαζε στα 9 εκατ. λίρες, καθώς τόσα ξόδεψαν πριν 2 χρόνια για να τον αποκτήσουν.

Ο υψολόσωμος επιθετικός δεν ικανοποίησε με την παρουσία του την περασμένη σεζόν και, ήδη, από τον Ιούνιο και μετά ο Χάρι Ρέντναπ βρίσκεται σε αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του.
Για τον 30χρονο Άγγλο έχει δείξει ενδιαφέρον η ΚΠΡ, στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν, αλλά και οι Στόουκ και Σάντερλαντ. Το πρόβλημα για τις ομάδες δεν είναι τα 9 εκατ. λίρες που ζητά η Τότεναμ για την παραχώρησή του, αλλά οι οικονομικές απολαβές του Κράουτς, ο οποίος ψάχνει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του.
Ο Πίτερ Κράουτς πέτυχε μόλις 3 γκολ την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα, ενώ είχε αποβληθεί στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για το Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που σχολιάστηκε ιδιαίτερα επικριτικά από τον αγγλικό Τύπο.






















