Και ο Νασρί το βιολί του…

Τι και ο Αρσέν Βενγκέρ θέλει οπωσδήποτε να παραμείνει ο Σαμίρ Νασρί στην Άρσεναλ; Τι και αν η εισήγηση του Αλσατού τεχνικού στη διοίκηση της ομάδας κινείται σε αυτή την κατεύθυνση; Ο Γάλλος άσος …συνεχίζει το βιολί του και κάνει λόγο για «δίψα για τίτλους», κάτι που δεν του προσφέρουν οι Λονδρέζοι.



Και ο Νασρί το βιολί του…

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στο «News of the World», τονίζοντας ότι η φημολογία γύρω από το μέλλον του προέρχεται από την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους.

«Όταν δεν έχεις κατακτήσει τρόπαια, δεν πρόκειται να είσαι στη λίστα για τη Χρυσή Μπάλα. Ήρθα στην Αγγλία για να πάρω τίτλους και μέχρι στιγμής δεν έχω τίποτα», δήλωσε ο Σαμίρ Νασρί, ο οποίος, όμως, τόνισε ότι η Άρσεναλ «έχει ωριμάσει ακόμη και αν δεν έχει πανηγυρίσει κάποια κούπα».

«Έχω δίψα για τίτλους και το να σηκώσω κάποιο τρόπαιο με τους συμπαίκτες μου είναι ο ορισμός της χαράς για ένα ομαδικό σπορ», συμπλήρωσε ο άσος των Λονδρέζων.

Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ

Μάλιστα, ο Σαμίρ Νασρί …έκλεισε το μάτι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού αναφέρθηκε έμμεσα στη συμπολίτισσα Σίτι και στα χρήματα που φαίνεται ότι έχουν προσφέρει οι «πολίτες» για την απόκτησή του.

«Ποτέ δεν ήταν κίνητρο για μένα τα χρήματα. Πάντα, όλες μου οι αποφάσεις έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό μέρος της υπόθεσης και όχι με το οικονομικό. Δεν θέλω να πάω σε κάποια ομάδα που δεν θα παίζει με τρόπο που δεν μου αρέσει», τόνισε ο Νασρί και στη συνέχεια μίλησε για το …οικονομικό: «Έχω βγάλει πολλά χρήματα και ξέρω την αξία του χρήματος. Αυτό που αποτελεί προτεραιότητα για μένα είναι να κάνω μεγάλη καριέρα και να πάρω τρόπαια».

Διαβάστε ακόμη:

Για τις …εντολές Βενγκέρ για παραμονή του Νασρί

Για το «χτύπημα» που ετοιμάζει η Άρσεναλ για τον Ντάουνινγκ

Για το Γουόλκοτ, που και αυτός θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα