Τάσεις φυγής και από Γουόλκοτ

Οι τάσεις φυγής που επικρατούν στην Άρσεναλ συνεχίζονται, καθώς και ο Θίο Γουόλκοτ είναι ο τελευταίος από τους παίκτες της ομάδας που φαίνεται να είναι έτοιμος να αποχωρήσει. Πιθανός επόμενος σταθμός η Τσέλσι, όπως αναφέρουν οι αγγλικές εφημερίδες.



Τάσεις φυγής και από Γουόλκοτ

Μετά τους Σεσκ Φάμπρεγκας, Γκαέλ Κλισί και Σαμίρ Νασρί, και ο Θιο Γουόλκοτ φαίνεται ότι θα αποτελέσει παρελθόν από το «Έμιρεϊτς», αφού ο Άγγλος επιθετικός είναι θορυβημένος από τις τάσεις φυγής που επικρατούν στην ομάδα.

Όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», η Άρσεναλ βρίσκεται σε διαδικασία …ξεπουλήματος, καθώς οι περισσότεροι βασικοί ποδοσφαιριστές της θα αναχωρήσουν για …άλλες πολιτείες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για το Θίο Γουόλκοτ ενδιαφέρεται η Τσέλσι, η οποία θα «χτυπήσει την πόρτα» των Λονδρέζων, μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου.