Ο αγγλικός Τύπος σήμερα
Σε όλες τις αγγλικές εφημερίδες το βάρος πέφτει στη μεταγραφική αντεπίθεση της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία φαίνεται να έχει συμφωνήσει με την Άρσεναλ για τον Γκαέλ Κλισί, την ώρα που επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον της και για το Σαμίρ Νασρί.

Daily Mail
Ο Γουές Μπράουν παίρνει σειρά στα θέματα μεταγραφών για τη Σάντερλαντ, η οποία
εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του
Το
ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τζιουζέπε Ρόσι αναθερμαίνεται, αλλά για να τον κάνει
δικό της η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ θα πρέπει να καταβάλει 35 εκατ. λίρες.
Daily Express
Έως τα 36 του θα αγωνίζεται στην Έβερτον ο Φιλ Νέβιλ, ο οποίος είναι έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του για άλλα 2 χρόνια.
Σε
συμφωνία ήρθε με την Άρσεναλ η Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Γκαέλ Κλισί.
Daily Mirror
Ο Γουέιν Ρούντλετζ της Νιούκαστλ αποτελεί διακαή πόθο του Κρις Χιούτον, ο οποίος προσπαθεί για τη μεταγραφική ενίσχυση της Μπέρμιγχαμ.
Πρόταση κατέθεσε η Μάντσεστερ Σίτι στην Άρσεναλ για το Σαμίρ Νασρί, μετά από αυτή για τον Γκαέλ Κλισί.
Ο Μαξ Γκράντελ της Λιντς είναι ο νέος στόχος του Μάρτιν Γιολ.
Εγγυήσεις έδωσε στους φίλους της Λίβερπουλ ο Τζον Χέντρι ότι δεν θα σταματήσει η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.
Daily Star
Τον Τζόναθαν Γουντγκέιτ θέλει να αποκτήσει η Λέστερ, μετά από εισήγηση του Σβεν Γκόραν Έρικσον.
Πρόταση
για το Σαμίρ Νασρί θα καταθέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν την αναχώρηση της
ομάδας για την Αμερική, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Daily Record
Άδικο είχε η σκωτσέζικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία για την τιμωρία της Χαρτς, σύμφωνα με τον Νιλ Λένον.