Στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας για το αριστερό άκρο της άμυνας
έχει τοποθετήσει τον Γκαέλ Κλισί η Ρόμα! Οι ιθύνοντες των Ιταλών θα
προσπαθήσουν να προσεγγίσουν την Άρσεναλ και ταυτόχρονα να πουλήσουν τον
Μίρκο
Βούτσινιτς σε μια εκ των Τότεναμ και Μπλάκμπερν που ενδιαφέρονται για
τον Μαυροβούνιο
επιθετικό.
Ο Λουίς Ενρίκε που ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία των
Ρωμαίων, έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός αριστερού μπακ και στο πρόσωπο του
Γκαέλ Κλισί συγκεντρώνονται όλα εκείνα τα ποδοσφαιρικά στοιχεία που αναζητούν
οι άνθρωποι της Ρόμα. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά δημοσιεύματα, εκπρόσωπος του
ιταλικού συλλόγου θα μεταβεί στο Λονδίνο όπου θα συναντηθεί με τους ιθύνοντες των
«κανονιέρηδων» και θα προσπαθήσει να «παζαρέψει» την τιμή του Κλισί, που αυτή
τη στιγμή φτάνει στα 10 εκατ. λίρες.
Όσον αφορά τον Μίκρο Βούτσινιτς, αυτός παραχωρείται έναντι του ποσού
των 18 εκατομμυρίων και οι Τότεναμ και Μπλάκμπερν έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για
την απόκτησή του.
Ο τραυματισμός του Γκάμπριελ «σόκαρε» την Άρσεναλ, η οποία βλέπει, ίσως τον καλύτερό της στόπερ, να μένει εκτός για έναν τουλάχιστον μήνα. Αυτό συνεπάγεται με απουσία στο ντέρμπι με την Τότεναμ. Τα «σπιρούνια» έχουν έναν λόγο παραπάνω να… χαρούν, καθώς ο Βραζιλιάνος πέρσι εξελίχθηκε σε κακός… μπελάς.
Τις προπονητικές του πεποιθήσεις και ιδέες υπερασπίστηκε ο Ρούμπεν Αμορίν για την κατάσταση που έχει αντιμετωπίσει αυτό τον ένα χρόνο στη Γιουνάιτεντ, τονίζοντας εμμέσως πως το μεγαλύτερο κομμάτι της ευθύνης για όσα έχουν συμβεί στην ομάδα, ανήκει στους ποδοσφαιριστές του!
Ένα πολύ περίεργο στατιστικό, από έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Ο Μάρτιν Έντεγκααρντ απουσίασε στις τελευταίες υποχρεώσεις της εθνικής Νορβηγίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, λόγο τραυματισμού. Όμως, κατάφερε να παραμείνει πρώτος στον πίνακα των ασίστ, παρά την απουσία του.
Τα διάφορα σενάρια τον τοποθετούν στην κορυφή των μεταγραφικών στόχων της Λίβερπουλ και ο Αντουάν Σεμένιο δηλώνει ήδη… τρελαμένος με το «Άνφιλντ» και ό,τι έζησε εκεί, στην έναρξη της φετινής σεζόν.