Ο αγγλικός Τύπος σήμερα

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Κάρλος Τέβες στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός θέτει την οικογένειά του σε πρώτη προτεραιότητα, με το Ρομπέρτο Μαντσίνι να περιμένει την απόφασή του για να καταστρώσει τα μεταγραφικά σχέδια της ομάδας.



Ο αγγλικός Τύπος σήμερα

Daily Mirror

Τέλος έβαλε στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την ΚΠΡ ο Νιλ Γουόρνοκ.

Ακόμη και 4 εκατ. λίρες είναι έτοιμη να προσφέρει η Γουέστ Μπρομ για την απόκτηση του Άντι Τζόνσον, από τη Φούλαμ.

Τον Ντέιβιντ Βόχαν, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η Σάντερλαντ.


The Daily Telegraph

Συνάντηση με τη διοίκηση της Σίτι θα έχει τις επόμενες ημέρες ο Ρομπέρτο Μαντσίνι για να καθοριστεί το μεταγραφικό μπάτζετ της επόμενης περιόδου.


The Sun

Τέλος από την τεχνική ηγεσία της Μπάρνσλεϊ ο Μάρκ Ρόμπινς.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η φυγή του Σεσκ Φάμπρεγκας από την Άρσεναλ, ειδικά στην περίπτωση που οι «κανονιέρηδες» δεν καταφέρουν να καταλάβουν την 3η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.


Daily Star

Το πώς παρότρυνε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τους παίκτες της Γιουνάιτεντ για την κατάκτηση του τίτλου αποκάλυψε ο Πατρίς Εβρά.


Daily Express

Την απόφαση του Κάρλος Τέβες περιμένει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι για να καταστρώσει το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.


The Guardian

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Κάρλος Τέβες στη Μάντσεστερ Σίτι, μετά τις δηλώσεις του ίδιου ότι προτεραιότητα έχει η ευτυχία της οικογένειάς του.


The Independent

Η απόλυση του Άβραμ Γκραντ φέρνει το Μάρτιν Ο’ Νιλ πιο κοντά στο «Άπτον Παρκ».

Κοντά στον υποβιβασμό είναι η Μπέρμιγχαμ, μετά την ήττα της από τη Φούλαμ.