Επιβεβαιώθηκε η απουσία του Μπέιλ
Το… μυστήριο γύρω από τη συμμετοχή του Γκάρεθ Μπέιλ στο παιχνίδι με τη Μίλαν, στην Ιταλία, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, «ξεσκεπάστηκε» από τα χείλη του Χάρι Ρέντναπ. Ο τεχνικός της Τότεναμ, επιβεβαίωσε την απουσία του Ουαλού άσου από το αυριανό ματς.

Τις τελευταίες μέρες, στο «στρατόπεδο» των Λονδρέζων, όλα κινούνταν γύρω από την κατάσταση του τραυματισμού του Μπέιλ και ο αριστεροπόδαρος άσος που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη μέση, έκανε… αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τους «ροσονέρι». Ο Ρέντναπ, το πρωί της Κυριακής έδειξε να μην υπολογίζει τον παίκτη, αλλά λίγες αργότερα, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, υποστήριξε πως όλα θα κριθούν σήμερα και οι πιθανότητες που συγκέντρωνε ο Μπέιλ για να συμπεριληφθεί στην αποστολή των «σπιρουνιών», ολοένα και αυξάνονταν.
Τελικά, ο Ουαλός χαφ τέθηκε νοκ – άουτ, όπως δήλωσε ο προπονητής της Τότεναμ, λύνοντας έτσι τον … γρίφο. «Θα ήθελα να τρομοκρατήσω τους ανθρώπους της Μίλαν, λέγοντάς τους ότι ο Μπέιλ θα αγωνιστεί κανονικά, αλλά δεν πρόκειται. Προσπαθεί ακόμη να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Οι γιατροί δεν εκφράζουν ανησυχία για το πρόβλημά του και υποστηρίζουν πως δεν είναι κάτι που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για πολύ καιρό ακόμη» ήταν τα λόγια του Ρέντναπ.






















