Γιατί δεν έγινε «πετεινός» ο Μπέκαμ...

Τους λόγους για τους οποίους δεν πραγματοποιήθηκε η μετακίνηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην Τότεναμ εξήγησε ο Τιμ Λέικε. Μπορεί το μεταγραφικό σήριαλ να μην είχε αίσιο τέλος, αυτό δεν εμπόδισε όμως τις δύο ομάδες να αναπτύξουν σχέδιο συνεργασίας για το μέλλον, σύμφωνα με τον υπεύθυνο των Γκάλαξι.



Γιατί δεν έγινε «πετεινός» ο Μπέκαμ...

«Εγώ είμαι αυτός που πήρε την απόφαση και ζήτησα από τον Μπέκαμ να επιστρέψει στην Αμερική. Λόγω τραυματισμών δεν είχαμε το απαραίτητο βάθος στην ομάδα για να αγωνιστούμε στο πρωτάθλημα για αυτό και του ζήτησα να έρθει πίσω και να αγωνιστεί σε όλο το μαραθώνιο παιχνιδιών που έχουμε μπροστά μας. Οι φράσεις μου ήταν ακριβώς αυτές: Ντέιβιντ, πρέπει να επιστρέψεις εδώ για τη σεζόν που ξεκινά το Μάρτιο», δήλωσε ο Λέικε και συνέχισε: «Είχαμε παροτρύνει τον Ντέιβιντ να προπονείται στο Λονδίνο γιατί έχουμε καλή σχέση με τον Ντάνιελ Λίβι και γενικά με την Τότεναμ».

Ο πρόεδρος του επενδυτικού ομίλου στον οποίον ανήκουν οι Λος Άντζελες Γκάλαξι, αναφέρθηκε και στη συνεργασία που έχουν καλλιεργήσει οι δύο ομάδες, με απώτερο σκοπό την ανταλλαγή ποδοσφαιριστών. «Μέρος των σχέσεών μας είναι και η στρατηγική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει. Έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε πώς μπορούμε να κάνουμε διάφορα πράγματα γύρω από το ποδόσφαιρο, ακόμη και για παίκτες που μπορούμε να πάρουμε από εκεί ή και για φιλικά που ενδέχεται να κανονίσουμε».

AEG και Τότεναμ έχουν ήδη καταθέσει από κοινού οικονομική πρόταση για την αξιοποίηση του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου, μετά το 2012.