Τα δικά σας e-mail σήμερα

Στην καθημερινή στήλη Your Say επιλέξαμε ως κεντρικό, το κείμενο του αναγνώστη Αλέξανδρου Μαρίνου, όμως όπως θα δείτε υπήρξαν και άλλες απόψεις.Διαβάστε εδώ τα μηνύματά σας για την Άρσεναλ, τη Λίβερπουλ και τον Φερνάντο Τόρες.



Τα δικά σας e-mail σήμερα

ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ

Χαιρετώ τους αναγνώστες του england365και με το παρακάτω κείμενο θα ήθελα να εκφράσω την άποψή μου για τον αγώνα της Νιούκαστλ με την Άρσεναλ.

Απόγευμα Σαββάτου. Καθόμουν στον καναπέ του σπιτιού μου και ξαφνικά θυμήθηκα πως έπαιζε η Νιούκαστλ με την Άρσεναλ! Κοίταξα το ρολόι μου και είδα πως η ώρα ήταν 7.Σκέφτηκα πως ηδη είχα χάσει το πρώτο ημίχρονο. Άνοιξα τον Η/Υ και πήγα αμέσως στην ιστιοσελίδα της Άρσεναλ.Το σκόρ ήταν αν μη τι άλλο καλό.0-4.Που να ήξερα πως μετά απο μια ώρα όλα θα ερχόντουσαν...τούμπα! Είπα:<<Τυπική διαδικασία το ματσάκι.Άντε να βάλουμε άλλα δύο γκολάκια και να πάρουμε εκδίκηση απο τις <<καρκάξες>> για την ήττα που κάναμε στοEmiratesαπο αυτές>>. Όμως όπως λέει και ο σοφός λαός ''όποιος βιάζεται σκοντάφτει''.

Περίπου στις 7:56 είδα αυτό που δεν το πίστευα. Το αποτέλεσμα ήταν 4-4!Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Τόσο ανοιχτό που το σαγόνι μου μπορεί και να ακούμπησε στο πάτωμα! Οι παίκτες με τα ''μελανόλευκα'' κατάφεραν να κάνουν αυτό που δεν είχε ξανακάνει άλλος κανείς.Το 0-4 σε 30 λεπτά το έκαναν 4-4.Και όμως ένα φαινομενικά ''τελειωμένο'' παιχνίδι γύρισε απο το πουθενά. Θέλω να καταλήξω στο εξής. Πως όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο σαν άθλημα και σαν θέαμα και όχι μόνο τις ομάδες μας, τέτοια είδους παιχνίδια πάντα θα μας κάνουν να σκεφτόμαστε πόσο τυχεροί είναι οι Άγγλοι φίλαθλοι που βλέπουν τέτοια παιχνίδια απο κοντά.

Ευχαριστώ england365!

Θέμης Λιουδάκης




ΚΑΙ ΤΩΡΑ;;;

Πλήγμα στην Άρσεναλ αφού ένας απο τους σημαντικότερούς της παίκτες είναι πολύ πιθανό να μην ξαναπαίξει μπάλα αυτή τη σεζόν. Ο λόγος για τον Γιοάν Τζουρού ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Νιούκαστλ στο γόνατο και υπάρχει περίπτωση να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων έως το τέλος της περιόδου.

Ο Ελβετός, ο οποίος συνδύασε ενα εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο με τον Λοράν Κοσιέλνι διπλα του, είχε και παλαιότερα προβλήματα στο γόνατο και εξαιτίας αυτού του προβλήματος έμεινε εκτός γηπέδων για 6 μηνες!

Έτσι, ο Βενγκέρ πληρώνει το λάθος του να μην αποκτήσει κεντρικό αμυντικό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο κι έτσι μένει με διαθέσιμους αμυντικούς τους Σκιλάτσι και Κοσιέλνι (ο Βερμάελεν επιστρέφει σε 2 με 3 εβδομάδες).

ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ




Καλησπέρα.

Είμαι οπαδός της Λίβερπουλ και θέλω να σχολιάσω το θέμα Τορρες. Σαν ουδέτερος,σίγουρα θα έλεγα ο Τόρρες έκανε την πιο σωστή κίνηση, να φύγει απο μια ομάδα η οποια δεν έχει προσδοκίες για τίτλο φέτος(εκτός αν θεωρηθεί το Γιουρόπα).

Αλλα σαν οπαδός της Λίβερπουλ, όλα είναι διαφορετικα. Όταν ήρθε ο "El Nino" τον κάναμε να νοιώσει οικία, τον κάναμε ήρωα και σχεδόν όλο το Λιβερπουλ είχε ια φανέλα του. Τραυματιζόταν ανελλιπώς (που αν δεν τραυματιζόταν το 2009 τον τίτλο τον είχαμε 2-0 απο Μiddlesbrough δεν ειναι αποτέλεσμα)αλλά εμεις τον στηρίζαμε. Έκανε ενα Παγκόσμιο ΧΑΛΙΑ και όμως οι προπονητες η διοίκηση και όλοι οι αλλοι έλεγαν πως ο Τορρες θα γίνει καλα, θα βρει την φόρμα του μπλα μπλα.

26 παιχνίδια έπαιξε και στα 20 σίγουρα ήταν ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΣ. Με νεύρα, με

διαμαρτυρίες, με κακές πάσες. Και όμως εμείς εκεί να τον στηρίζουμε

και να παρακαλάμε να αγοράσουμε τον Σουάρεζ για να τον βοηθά στην επίθεση.

Πως μπορούν οι οπαδοί της Λίβερπουλ μετα απο δήλωση ότι είναι αφοσιωμένος, να ην θυμώσουν.Εντάξει το να καις φανέλα είναι υπερβολικό, αλλα η απαξίωση προς

το πρόσωπο του είναι δεδομένη.

Για μένα πάντως λύθηκε ένας γρίφος. Το κασκόλ της Λίβερπουλ που φορούσε μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όντως ο Ρέινα του το έδωσε.

You'll Never Walk Alone

Στέλιος, Πάτρα




Γεια σας φιλοι του england365 ειμαι οπαδος της Λιβερπουλ φανατικος θα ελεγα και χαρουμενος που η ομαδα ειναι απο τα μεσα γεναρη και μετα αγνωριστη!Πιστευω εαν συνεχισουμε να αγωνιζομαστε το ιδιο καλα δεν υπαρχει πιθανοτητα να μην παρουμε μια θεση για το Τσαμπιονς Λιγκ της επομενης χρονιας.

Εχουμε δειξει οτι επανερχομαστε με τους 4 τελευταιους αγωνες να είμαστε αηττητοι και οχι μονο αυτο αλλα εχουμε κρατησει το παθητικο στην αμυνα μας πραγματο οποιοδυσκολευομασταν να κανουμε.Πιστευω στο τελος θα ημαστε στην τετραδα με 13 αγωνες να απομενουν και οπως ειναι το πρωταθλημα φετοςειναι αρκετα πιθανο να συμβει.

Επισης πιστευω οτι η Γιουναιτεντ θα δυσκολευτεί να παρει το πρωταθλημα φετος,αν αναλογιστουμε το προγραμμα της.Ντερμπι με τη Σιτη το σαββατο και με τον αερα της αηττητης ομαδας να εχει φυγει θεωρω πως και αυτη θα κανει γκελα και θα υποπεσει σε ενα σερι απο ηττες καιθα της στερήσουν το πρωταθλημα.Δυο αγωνες με την Τσελσι,ενας στη πρωτη μερα του μαρτιου και αμεσως μετα το ντερμπι των 36 τιτλων (οπως το αποκαλω) εναντια στη Λιβερπουλ στης 6 του ιδιου μηνα.

Η Αρσεναλ απο την αλλη αν κανει δικο της στο Γουεμπλει το Λιγκ Καπ θα παιξει με διαφορετικο τροπο τους τελαιτευους 10 αγωνες καθως θα εχει κατακτησει το πρωτο τροπαιο για φετος και θα εχει σαφως ποιο ανεβασμενει ψυχολογια.

Οσο για τη Τσελσι εχει χασει τον τιτλο στοχος της θα ειναι το κυπελο και μια καλη πορεια στην ευρωπη και διατηρηση μιας θεσης για την ευρωπη.

Το πρωταθλημα φετος ειναι πολυ ανατρεπτικο και μπορει στο τελος μαιου να μην πιστευουμε στα ματια μας μπορει και οχι.Σημασια εχει οτι φετος η πρεμιερ λιγκ εχει γινει πιο ενδιαφερουσα και ειμαι σιγουρος οτι ολοι ανυπομονουμε να ερθει το επομενο σαββατο και να δουμε τη συνεχεια μια ωραιας ποδοσφαιρικης χρονιας!

Ευχαριστω για την υπομονη σας
Ντοναλτ Κοντρα


(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)

TAGS: