«Απαράδεκτα τα γιουχαΐσματα σε Μπονγκ»

Απαράδεκτα χαρακτήρισε τα γιουχαΐσματα των οπαδών της Μπέρνλι προς τον Γκαετάν Μπονγκ η FA, μετά την αθώωση του Τζέι Ροντρίγκεζ στις κατηγορίες του ποδοσφαιριστή της Μπράιτον πως του επιτέθηκε με ρατσιστικό λόγο.



«Απαράδεκτα τα γιουχαΐσματα σε Μπονγκ»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κατήγγειλε τον Αγγλο-Ισπανό ποδοσφαιριστή των «baggies» αλλά η FA αθώωσε τον τελευταίο μιας και δεν βρήκε επαρκή στοιχεία για να τον καταδικάσει.

Ο Ροντρίγκεζ δεν είχε μιλήσει μέχρι την τελική απόφαση, κάνοντάς το λίγο αργότερα, λέγοντας σε σχετική ανακοίνωση πως δεν πιστεύει ότι ο Μπονγκ έκανε με δόλο την καταγγελία του αλλά πως παράκουσε στην μεταξύ τους έντονη συζήτηση. Από την πλευρά του ο αμυντικός των νεοφώτιστων απάντησε λέγοντας πως παρά την απόφαση, εκείνος «ξέρει τι άκουσε».

Μετά από όλα αυτά οι οπαδοί της Μπέρνλι αποφάσισαν να γιουχάρουν τον Μπονγκ στο παιχνίδι απέναντι στους «γλάρους», κάτι που προκάλεσε την κινητοποίηση της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για να τελειώσει εδώ το θέμα, θέλοντας παράλληλα να υπενθυμίσει πως ο ρατσισμός δεν έχει θέμα στα γήπεδα.

Γιώργος Σιάφας