Η επόμενη φάση σε πρωτάθλημα και κύπελλο!

Και η αγωνία κορυφώνεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5! Η Οργανωτική Επιτροπή του 17oυ Πανελλήνιου Πρωτάθληματος 5x5 Φοιτητών & Σπουδαστών Gillette Unileague, ανακοίνωσε το πρόγραμμα για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος των Αθηνών.Η επόμενη φάση σε πρωτάθλημα και κύπελλο!

Αναλυτικά:

Φάση των "32" - Πρωτάθλημα

ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ - ΠΙΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

ΑΝΑΓ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ - ΜΟSCHATO UΝΙTΕD

ΦΟΡΤΩΤΕΣ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ

ΖΟULOU F.C. - HOMEBOYS

GIPEDAKI.GR - TΣΙΜΠΟΥΡΕΚ

Α…ΜΑΛΙΣΤΑ - ΑΝΕΤΟΙ

ΣΟΛΩΝ - NACOLI

MBAers - ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΙ

AMIGOS - ΜΠΑΛΑΔΕΡΟΣ

POSEDON 46 - RAMROD II

A$AP XOLA - AΓΙΟΣ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑΣ

ALANA F.C. - DEPΟRTIVO MORON

XOΛΑΤΤΑΚ - ΕΠΙΣΤHM. ΚΟΛΛΕΓΙΟ

ΕΜΠΕΙΡΟΙ - ΑΛΚOOΛΙΚΟΣ ΕΦ.ΣΙ.

ΣΝΑΡΟΥΣΝΙΑΚΑ - MULTIPLE SCORGASMS

GLITTERSTORM - BBH

Δώδεκα πόλεις, μία μοναδική διοργάνωση: Gillette Unileague! Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή φοιτητική διοργάνωση είναι γεγονός και η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος Unileague προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις. Παράλληλα, παραμένει ο καθημερινός σύμμαχος τους με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για το ξύρισμα όπως η ξυριστική μηχανή Gillette Fusion ProGlide με τεχνολογία FlexBall, που προσαρμόζεται στις καμπύλες του προσώπου για να μην ξεφεύγει ούτε τρίχα. Gillette, ό,τι καλύτερο για τον άνδρα.

Φάση των "16" - Κύπελλο

PHYSIO - ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

ΜΕCHESTER UNITED – ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ

MECHANICAL MINDS - BAYER PHARMAKUSEN

ΧΑΣΟΔΙΚΕΣ - ΠΑΡΙΖΙΑΝΟΙ

ΡΕΑΛ ΚΛΑΡΙΝ - MED F.C..

KOURAYO VALLECANO - ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟ

MΑΥΡΟΙ ΓΥΠΕΣ - COBRA

ΠΑΝΒΑΓΙΑΝΙΚΟΣ - ΡΕΜΑΛΙΑ

To Old Spice ως θερμός υποστηρικτής των νέων, αγκάλιασε τη διοργάνωση και έβγαλε τον ιδρώτα offside με την πιο ΜΑΝ-ταστική σειρά αποσμητικών και αφρόλουτρων. Τη διοργάνωση στηρίζει και η Umbro, το Vodafone CU, η ANEK LINES, το www.ekdromi.gr, το iyouth.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.