H… κατάρα των Άγγλων πριν το Μουντιάλ (pics)

Άσχημες αναμνήσεις στην εθνική ομάδα της Αγγλίας έχει «ξυπνήσει» ο τραυματισμός του Χάρι Κέιν και τα «τρία λιοντάρια» ελπίζουν να μην συνεχιστεί η… κατάρα των σοβαρών προβλημάτων πριν από ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.



H… κατάρα των Άγγλων πριν το Μουντιάλ (pics)

Ο Κέιν έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω προβλήματος στον αστράγαλο στην χθεσινή (11/3) εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπόρνμουθ και άπαντες περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο Άγγλος επιθετικός σήμερα (12/3).

Ο φορ της Τότεναμ είχε τραυματιστεί στο ίδιο σημείο και πέρυσι το Μάρτιο, στο ματς με τη Μίλγουολ για το Κύπελλο Αγγλίας, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα (12/3-8/4), ενώ και το Σεπτέμβριο του 2016 είχε αντιμετώπισε και πάλι παρόμοιο τραυματισμό και έμεινε στα «πιτς» για λίγο μεγαλύτερο διάστημα (18/9-6/11).

Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις, το «φρέσκο» πρόβλημα μοιάζει να είναι πιο σοβαρό και «ξυπνάει» άσχημες αναμνήσεις για τους Άγγλους, τρεις μήνες πριν την πρώτη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πίσω στον Απρίλιο του 2002, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τραυματίζεται μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Άλντο Ντούσερ στο μετατάρσιο σε ένα ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι εκτιμήσεις των γιατρών έκαναν λόγο για απουσία 6-8 εβδομάδων, με τον αρχηγό των «τριών λιονταριών» να είναι πάντως έτοιμος στην... ώρα του και να παίρνει μέρος και στα πέντε ματς του Μουντιάλ.

Αποτέλεσμα εικόνας για beckham injury 2002

Τέσσερα χρόνια μετά, η «κατάρα» χτυπά και πάλι του Άγγλους. Ο Γουέιν Ρούνεϊ τραυματίζεται στο μετατάρσιο από τον Πάουλο Φερέιρα στο ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι τον Απρίλιο και ξεκινά έναν αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει να είναι έτοιμος για το Παγκόσμιου Κύπελλο της Γερμανίας. Ο Άγγος επιθετικός χάνει τελικά το πρώτο ματς, αλλά αγωνίζεται κανονικά στη συνέχεια, με την αποβολή του στο ματς με τους Πορτογάλους να μένει στην ιστορία.

Σχετική εικόνα

Πλέον η ιστορία μοιάζει να επαναλαμβάνεται και όλοι ελπίζουν ο Κέιν να μην έχει κάτι σοβαρό και να δώσει κανονικά το παρών στη φετινή γιορτή του ποδοσφαίρου. Άλλωστε πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ και έναν από τους πιο «καυτούς» φορ των ευρωπαϊκών γηπέδων, πάνω στον οποίο ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει «χτίσει» όλη την επιθετική λειτουργία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας…