Big Ben: Ποντάρισμα στην Τσάμπιονσιπ

Καλημέρα σε όλους! Big Ben εδώ. Mε την Τσάμπιονσιπ θα ασχοληθώ και σήμερα και το ποντάρισμά μου θα πάει σε τέσσερα ματς!



Big Ben: Ποντάρισμα στην Τσάμπιονσιπ

Στο Πρέστον-Μπέρμιγχαμ θα πάρω τη νίκη των γηπεδούχων. Την περασμένη αγωνιστική η Πρέστον «τσίμπησε» στο φινάλε το βαθμό στην έδρα της Μίλγουολ, ενώ θα μπορούσε στην εκπνοή να πάρει ακόμα και τη νίκη. Αυτό πιστεύω θα το καταφέρει σήμερα, ποντάρωντας στη δύναμη της έδρας κόντρα στη Μπέρμιγχαμ. Οι «μπλε» είδαν το σερί των τριών νικών τους να σταματά την περασμένη αγωνιστική και μακριά από το σπίτι τους οι αδυναμίες τους είναι «χτυπητές» (1-3-9 σε 14 ματς).

Με το διπλό θα πορευθώ στην αναμέτρηση της ΚΠΡ με την Μίντλεσμπρο. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα στο ματς με τη Φούλαμ και κόντρα στους «ρέιντζερς» θα ψάξουν τον τρόπο να ρεφάρουν και να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την πρωτοπόρο εξάδα. Ποιοτικά υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες και θεωρώ πως η «Μπόρο» θα καταφέρει απόψε να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Για το τέλος κρατάω μια έκπληξη και ένα ρίσκο. Η Άστον Βίλα υποδέχεται την Μπάρνσλεϊ σε ένα ζευγάρι που οι «χωριάτες» δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν εντός για σχεδόν μισό αιώνα. Με σύμμαχο την παράδοση θα κοντράρω τη Βίλα και θα πάρω το Χ2 της Μπάρνσλεϊ ενώ… αρκετή ισοπαλία βλέπω στον αγώνα ανάμεσα στη Σάντερλαντ και τη Χαλ.

Συγκεντρωτικά οι επιλογές μου:

Πρέστον-Μπέρμιγχαμ 1

ΚΠΡ-Μίντλεσμπρο 2

Άστον Βίλα-Μπάρνσλεϊ Χ2

Σάντερλαντ-Χαλ Χ