Ντ. Άλβες: «Ακόμη θέλω να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ»!

Ποιος είπε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι το τελευταίο κεφάλαιο της καριέρας του; Ο Ντάνι Άλβες υποστήριξε πως το… άκυρο που έδωσε το καλοκαίρι στη Μάντσεστερ Σίτι δεν σημαίνει ότι έκλεισε την «πόρτα» στο αγγλικό ποδόσφαιρο!  



Ντ. Άλβες: «Ακόμη θέλω να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ»!

Το αντίθετο μάλιστα… Ο Βραζιλιάνος μπακ, αν και 34 ετών, θεωρεί ότι έχει ακόμη μέλλον στους αγωνιστικούς χώρους, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποια στιγμή σε σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ.

«Ο Γκουαρντιόλα ήταν ο βασικός λόγος που σκέφτηκα να παίξω στη Μάντσεστερ Σίτι. Στο τέλος, όμως, μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να βρεθώ με ορισμένους καλούς φίλους στην Παρί, σε μια υπέροχη πόλη και σε μια ομάδα με προοπτικές», το πρώτο σχόλιο του πολύπειρου άσου, που πρόσθεσε:

«Επομένως μου έμοιαζε πιο λογικό να πάω στην Παρί αντί της Σίτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ τον Πεπ. Συνεχίζω να θέλω να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ μελλοντικά»!