Βόλτα με το χρυσό στην γειτονιά που μεγάλωσε

Το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε με την Κ17 της Αγγλίας στο αντίστοιχο ηλικιακό Παγκόσμιο Κύπελλο φόρεσε ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, Ρίαν Μπριούστερ, και έκανε μια βόλτα στην γειτονιά που μεγάλωσε, όχι και τόσα πολλά χρόνια πριν…



Βόλτα με το χρυσό στην γειτονιά που μεγάλωσε

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ ήταν χάρμα ιδέσθαι κατά την διάρκεια της διοργάνωσης και με εννέα τέρματα στο ενεργητικό του κατέκτησε και το Χρυσό Παπούτσι του τουρνουά. Επιστρέφοντας στην Αγγλία με τους συμπαίκτες του, έκανε έναν σύντομο περίπατο στο Τσάντγουελ Χιθ, περνώντας εν μέρη απαρατήρητος, όπως φαίνεται και στην παρακάτω  φωτογραφία.

Υπενθυμίζεται πως η Αγγλία τα χρειάστηκε απέναντι στην Ισπανία στον τελικό της διοργάνωσης, αλλά πως με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 και να πάρει μια τεράστια νίκη με το σκοράρισμα να ολοκληρώνεται στο 5-2.

Ο Μπριούστερ είχε δηλώσει κατά την επιστροφή της αποστολής από την Ινδία πως δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει γίνει, υποσχόμενος πως θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να αναπτύξει την καριέρα που τώρα ανοίγεται μπροστά του.