«Έδεσε» τον Ρόμπσον-Κανού η Γουέστ Μπρομ

Την ανανέωση του συμβολαίου του Χαλ Ρόμπσον-Κανού μέχρι το 2020 ανακοίνωσε η Γουέστ Μπρομ.  «Έδεσε» τον Ρόμπσον-Κανού η Γουέστ Μπρομ

Οι «baggies» θέλησαν με αυτό τον τρόπο να ανταμείψουν τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα τους «κέρδισε» όλους με τον επαγγελμαστισμό και τη σκληρή δουλειά του εντός και εκτός γηπέδου.

Ο 28χρονος Ουαλός που θα μείνει κάτοικος «Χόθορνς» για τα επόμενα τρία χρόνια δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας : « Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι μια ευκαιρία να χτίσουμε πάνω στην καλή δουλειά που κάναμε την περσινή σεζόν και δεν μπορώ να περιμενω την επόμενη», ενώ για την συνεργασία του με τον Τόνι Πιούλις τόνισε πως: « Ήταν μια εύκολη απόφαση (να ανανεώσω). Εχω ευχαριστηθεί τον χρόνο μου εδώ παίζοντας με προπονητή τον Πιούλις».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Γουέστ Μπρόμ επισήμανε πως: « Ο Χαλ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, είναι δουλευταράς και πολύ επαγγελματίας, και αφομοιώθηκε εύκολα στο σύνολο», ενώ σημπλήρωσε πως: « Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να τον δέσουμε στην ομάδα».

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος