Ρούνεϊ: «Θέλω να μείνω στη Γιουνάιτεντ»

Την πρόθεσή του να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου γνωστοποίησε ο Γουέιν Ρούνεϊ μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για την αναμέτρηση της Πέμπτης (11/5) με τη Θέλτα για το Γιουρόπα Λιγκ.



Ρούνεϊ: «Θέλω να μείνω στη Γιουνάιτεντ»

Ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» τόνισε πως θα ήθελε να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Ζοσέ Μουρίνιο αλλά τόνισε πως στόχος του είναι να παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ» και την επόμενη σεζόν, βάζοντας προσωρινά τέλος στα σενάρια περί μεταγραφής του σε κινέζικο σύλλογο.

«Είμαι σε αυτή την ομάδα τα τελευταία 13 χρόνια. Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου εδώ. Θα ήθελα να αγωνίζομαι περισσότερο αλλά δίνω τον καλύτερό μου εαυτό όταν βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνίζονται σε κάθε παιχνίδι» ενώ συνέχισε αναφερόμενος στον επαναληπτικό με τη Θέλτα.

«Είναι σημαντικό για εμάς να επιστρέψουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός ο σύλλογος ανήκει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ρεαλιστικά σκεπτόμενοι, είναι δύσκολο να τα καταφέρουμε μέσω του πρωταθλήματος, οπότε θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το Γιουρόπα Λιγκ, η οποία είναι η πιο σημαντική διοργάνωση που διεκδικούμε τα τελευταία δύο χρόνια ή τρία χρόνια» ανέφερε ο 31χρονος Άγγλος.