Μίντλεσμπρο – Άρσεναλ (preview)

Ένα παιχνίδι «ο θάνατός σου, η ζωή μου», για διαφορετικούς λόγους, είναι αυτό που ολοκληρώνει την 33η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, μεταξύ της Μίντλεσμπρο και της Άρσεναλ.



Μίντλεσμπρο – Άρσεναλ (preview)

Με τον καλύτερο τρόπο για τους φίλους του αγγλικού ποδοσφαίρου ολοκληρώνεται η 33η «στροφή» της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Μίντλεσμπρο υποδέχεται στο «Riverside Stadium» την Άρσεναλ, σε μία αναμέτρηση όπου αμφότερες «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς της νίκης, την ώρα που η πορεία τους στο πρωτάθλημα είναι εντελώς αντίθετες.

Από τη μία πλευρά, η «Μπόρο» είναι η μοναδική Αγγλική ομάδα που δεν έχει σημειώσει νίκη μέσα στο 2017, με την τελευταία της επιτυχία να είναι στις 17 Δεκεμβρίου κόντρα στη Σουόνσι. Μοιραία λοιπόν βρίσκεται στην 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την ουραγό Σάντερλαντ.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται σε αγωνιστική κάμψη, δείχνοντας ικανοί να ηττηθούν -και μάλιστα εύκολα- απ' οποιαδήποτε ομάδα. Η αρμάδα του Αρσέν Βενγκέρ μετράει μόλις ένα «τρίποντο» τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, με αποτέλεσμα το «τρένο» του Τσάμπιονς Λιγκ να απομακρύνεται αργά και βασανιστικά, αν αναλογιστεί κανείς πως η διαφορά της από τη 4η Μάντσεστερ Σίτι, βρίσκεται στην παρούσα φάση στους 10 βαθμούς (με δύο παιχνίδια περισσότερα οι «πολίτες».

Αγωνιστικά νέα:

Μίντλεσμπρο:

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Φρεντ και Ραμίρες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν αντίστοιχα πρόβλημα σε κνήμη και αστράγαλο.

Απόντες λόγω τραυματισμού θα είναι οι Ντα Σίλβα και Χάσμπαντ.

Άρσεναλ:

Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα περιμένει την κατάσταση των Πετρ Τσεχ και Λοράν Κοσιελνί ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Τσέχος κίπερ έχει χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια της Άρσεναλ λόγω προβλήματος στην κνήμη, την ώρα που ο αρχηγός της ομάδας, είναι απών από τα δυο τελευταία.

Εκτός παραμένουν οι Νταβίντ Οσπίνα και Λούκας Πέρεθ.

Oι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μίντλεσμπρο:

Βαλντές, Ντάουνινγκ, Γκίμπσον, Εσπινόσα, Αγιάλα, Μπαραγκάν, Φόρσο, Λιντμπίτερ, Κλέιτον, Σουάνι, Νεγρέδο

Άρσεναλ:

Τσεχ, Μονρεάλ, Μουστάφι, Γκάμπριελ, Μπεγιερίν, Κοκλέν, Ελνένι, Σάντσες, Εζίλ, Γουόλκοτ, Γουέλμπεκ