Ζήστε την ατμόσφαιρα του γηπέδου χάρη στην COSMOTE TV!

Πόσοι από εσάς δεν έχετε ζηλέψει την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργείται στην Αγγλία σε γήπεδα οπως το Άνφιλντ, το Ολντ Τράφορντ το Γουάιτ Χαρτ Λέιν και το Στάμφορντ Μπριτζ; Τώρα θα έχετε ακομα μια δυνατότητα για διαφορετικη θέαση στα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που το ήθελε πολύ ο κόσμος και η COSMOTE TV το κάνει πράξη...  



Ζήστε την ατμόσφαιρα του γηπέδου χάρη στην COSMOTE TV!

Η ατμόσφαιρα των αγγλικών γηπέδων θα «περνάει» πλέον ακόμα καλύτερα στο σαλόνι του ελληνικού κοινού του κορυφαίου πρωταθλήματος μετατρέποντας σε απόλαυση τη τηλεθέαση αφού η COSMOTE TV προσφέρει από αυτό το Σαββατοκύριακο την  επιλογή παρακολούθησης των αναμετρήσεων της Πρέμιερ Λιγκ, με φυσικό ήχο.

Πρόκειται φυσικά γι' ακόμα μια δυνατότητα η οποία προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες αυτού του νέου κόσμου προηγμένων, διαδραστικών υπηρεσιών που αλλάζουν την τηλεοπτική εμπειρία.

Έχοντας στη διάθεσή τους όλες τις εξελιγμένες υπηρεσίες της COSMOTE TV, οι συνδρομητές απολαμβάνουν τις δυνατότητες της ένωσης της δορυφορικής και της ευρυζωνικής (iptv) πλατφόρμας, προσφέροντας διαδραστικές, οικιακές αλλά και on the go τηλεοπτικές υπηρεσίες σε όλους. 

Φυσικά, μπορούν να ορίζουν το που, πότε και από ποια συσκευή θα παρακολουθούν τα προγράμματα που τους ενδιαφέρει και να διαμορφώνουν, σύμφωνα με το δικό τους προσωπικό προφίλ, την τηλεοπτική τους ψυχαγωγία.