Ειδήσεις » League One

09.06.2020 | 16:12

Τα «συμφώνησαν» οι μικρές κατηγορίες, εφόσον διακοπεί η σεζόν!

Και υποβιβασμοί και άνοδοι! Οι εκπρόσωποι της Λιγκ 1 και της Λιγκ 2 συμφώνησαν πως, εάν τελικά διακοπεί οριστικά η σεζόν, το μέλλον για εκείνες που υποβιβάζονται ή «ανεβαίνουν» κατηγορία θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα του ειδικού συστήματος βαθμολόγησης.  

10.05.2020 | 10:45

Προς οριστική διακοπή οι LeagueOne και LeagueTwo, θα γίνουν μονάχα Playoffs...

Τρομερά δύσκολη εποχή για τις χαμηλότερες επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου που οδηγούνται προς οριστική διακοπή λόγω του κορονοϊού και το μέλλον των συλλόγων προμηνύεται εξαιρετικά δύσκολο... Με playoffs η άνοδος και ο υποβιβασμός στις κατηγορίες. 

30.04.2020 | 14:47

Κίνδυνος διακοπής σε LeagueOne και LeagueTwo!

Ποδοσφαιριστές των ομάδων της τρίτης και της τέταρτης κατηγορίας άκουσαν πως είναι πλέον αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να μην καταφέρει να ολοκληρωθεί η σεζόν σε αυτά τα πρωταθλήματα λόγω της πανδημίας!  

06.02.2020 | 12:51

Μια σκοτεινή μάχη με έναν... σκοτεινό αντίπαλο

Η Άκρινγκτον ανακοίνωσε πως αποσύρει το Νο29 προς τιμήν του Μπίλλυ Κι, ο οποίος αποτελούσε τοτέμ για την ομάδα. Ο Κι είναι μόλις 29 αλλά τα πολλά προβλήματα με την κατάθλιψη, το άγχος και τη βουλιμία τον ανάγκασαν πριν μερικές μέρες να ανακοινώσει την απόσυρση του από την ενεργό δράση.  

26.01.2020 | 15:26

Σταμάτησαν τον αγώνα για να διαμαρτυρηθούν για το χάλι της ομάδας τους!

Σε προσωρινή διακοπή του αγώνα υποχρέωσαν τον διαιτητή του αγώνα της League One κόντρα στην Σάλφορντ οι οπαδοί της Όλνταμ, που πέταξαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο διαμαρτυρόμενοι για το χάλι της ομάδας τους.