Ειδήσεις » League One

22.08.2019 | 12:49

Πέρασε από... χίλια κύματα και έφυγε με το κεφάλι ψηλά

Ο Φιλ Πάρκινσον αποχώρησε από την πολύπαθη Μπόλτον μη μπορώντας ν' αντέξει πλέον την τρομερά δύσκολη κατάσταση, όμως, όσα υπέμεινε και με την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε, μπορεί να έχει το κεφάλι του ψηλά.  

17.08.2019 | 12:31

Απίστευτος καυγάς στο ραδιόφωνο για τη Μπέρι: «Πρόεδρε φύγε, χάνω τα πάντα»! (vid)

Ο μέσος της Μπέρι, Στίφεν Ντόουσον δεν άντεξε και ξέσπασε στον ραδιοφωνικό αέρα του TalkSport, κάνοντας έκκληση προς τον πρόεδρο της ομάδας, Στιβ Ντέιλ, να φύγει από το κλαμπ για να επανέλθει η ισορροπία και να πληρωθούν οι παίκτες. «Χάνω τα πάντα, σε παρακαλώ φύγε» ήταν τα λόγια του!  

17.05.2019 | 09:37

Οπαδός της Πόρτσμουθ κλώτσησε παίκτης της Σάντερλαντ όταν έπεσε στην εξέδρα! (vid)

Άσχημο περιστατικό στον επαναληπτικό ημιτελικό των πλέι-οφ ανόδου της LeagueOne, όπου ένας οπαδός της Πόρτσμουθ άρχισε να κλωτσάει τον Λουκ Ο'Νάιεν όταν εκείνος έπεσε στην εξέδρα πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες. «Ο μικρός μου ξάδερφος χτυπάει πιο δυνατά» είπε ο ποδοσφαιριστής μετά το παιχνίδι, με τις «μαυρόγατες» να φτάνουν στον μεγάλο τελικό!  

14.04.2019 | 10:03

Συνέλαβαν τον Μπάρτον έξω από το γήπεδο της Μπάρνσλεϊ για βιαιοπραγία στον αντίπαλο προπονητή! (vid)

Για βιαιοπραγία κατά του κόουτς της Μπάρνσλεϊ, Ντάνιελ Στέντελ, συνελήφθη ο Τζόι Μπάρτον την ώρα που αποχωρούσε από το Oakwell το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο μετά την ήττα (4-2) της Φλίτγουντ!  

11.04.2019 | 13:57

Απίστευτη κατάσταση στη LeagueOne, υποβιβάζεται μαθηματικά μέχρι και ο 7ος! (pic)

Τρομερή τροπή έχει πάρει το πρωτάθλημα της LeagueOne, εκεί όπου απομένουν πέντε αγωνιστικές για να πέσει η αυλαία για φέτος και αν εξετάσει κανείς τις αποστάσεις των ομάδων με μαθηματικές ελπίδες, τότε καταλαβαίνει... μπορεί να υποβιβαστεί ακόμα και ο 7ος της κατάταξης!