Ειδήσεις » League One

02.03.2024 | 19:02

«Αφαιρέστε μας βαθμούς ξανά, θα σωθούμε»: Κόντρα σε όλους η Ρέντινγκ, κέρδισε ξανά! (vids)

Αφαίρεση βαθμών… επί τρία, απαγόρευση μεταγραφών, οικονομικά ζητήματα, σοβαρά προβλήματα ανάμεσα σε κόσμο και πρόεδρο. Και όμως, η Ρέντινγκ μπορεί να σωθεί, πανηγυρίζοντας μία τεράστια εκτός έδρας νίκη (1-3 επί της Καρλάιλ), στην 36η αγωνιστική της Α’ Αγγλίας!

28.02.2024 | 11:42

Αγωνία δίχως τέλος για τη Ρέντινγκ, 3η αφαίρεση βαθμών για φέτος!

Η Ρέντινγκ «χάνεται» και ο κόσμος της συνεχίζει ν’ αγωνιά. Όσο κι αν η ομάδα στο γήπεδο το παλεύει, η κάκιστη διαχείριση του ιδιοκτήτη, απέφερε την 3η αφαίρεση βαθμών για φέτος, με συνέπεια την απόσταση μόλις 3 βαθμών από τις θέσεις του υποβιβασμού στη βαθμολογία της LeagueOne.  

22.02.2024 | 15:08

Έγινε κι αυτό: Πήρε κίτρινη γιατί… σκούπισε τη μπάλα στο τζάκετ του φύλακα!

Κάθε φορά που πιστεύετε ότι τα έχετε δει και ακούσει όλα, έρχεται κάτι που σας κάνει ν’ αναθεωρείτε. Και αυτή τη φορά η ιστορία έρχεται από τη LeagueOne και την κίνηση του Λουκ Λίχι της Γουίκομ να σκουπίσει τη μπάλα για να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ!  

21.02.2024 | 19:44

«Όλοι έγιναν Ρέντινγκ»: Η πιο «ηρωϊκή»… παραμονή στην ιστορία της League One! (vids)

Τελευταία τον Νοέμβριο. Με αφαίρεση βαθμών. Με απαγόρευση μεταγραφών. Με τον κόσμο της να διακόπτει παιχνίδια. Με το κοινό της να διαδηλώνει κατά του προέδρου του club. Και όμως, η Ρέντινγκ τα καταφέρνει και υπό αυτές τις συνθήκες. Η παραμονή στη League One, μοιάζει πλέον πιο κοντά από ποτέ!

17.02.2024 | 19:32

Η «κόλαση» της League One: Πώς άλλαξαν τα δεδομένα του υποβιβασμού μέσα σε 1,5 ώρα;

Τρομερό πρωτάθλημα στη League One, «επική» μάχη για τη σωτηρία. Τεράστια ισοπαλία η Τσάρλτον στην έδρα της Μπόλτον, σπουδαία νίκη η Τσέλτεναμ που… πλησιάζει στην παραμονή. Επτά ομάδες στους 35 ή λιγότερους βαθμούς, παραμένει σταθερά πρώτη η Πόρτσμουθ!

14.02.2024 | 00:10

Η ισοφάριση που «πλήγωσε» πολύ τη Ρέντινγκ: Βρήκε γκολ στο 94:50 η Φλίτγουντ, «χαμός» στη League One!

Οκτώ ομάδες με 35 ή λιγότερους βαθμούς, αυτή που διαθέτει 31 να υποβιβάζεται, να «πονά» αφάνταστα η Ρέντινγκ με το εκτός έδρας 1-1 με τη Φλίτγουντ, να κερδίζει η Τσέλτεναμ την Μπλάκπουλ και να κάνει «κόλαση» τον υποβιβασμό στη League One. Τρομερό πρωτάθλημα, τη στιγμή που Πόρτσμουθ, Μπόλτον και Ντέρμπι, συνέχισαν με νίκες!

10.02.2024 | 20:38

Πόσο απρόβλεπτη League One: Κέρδισε μόνο η Πόρτσμουθ από την πρώτη τετράδα – Η Ρέντινγκ θα… σωθεί! (vid)

Μόνο η Πόρτσμουθ επικράτησε από την πρώτη τετράδα της League One, «γκέλες» για Μπόλτον, Πίτερμπρο και Ντέρμπι. Σημαντική νίκη για τη Ρέντινγκ, «βυθίζεται» η Τσάρλτον, τεράστιο «διπλό» η Μπέρτον!

06.02.2024 | 23:38

«Τρομερή» League One: «Δεν θα πέσουμε», φώναξε η Ρέντινγκ, τι… πάει να κάνει η Φλίτγουντ; (vid)

«Χαμός» στη League One. Τρία «διπλά» που ενδέχεται να διαδραματίσουν κομβικό ρόλο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Νίκη η Ρέντινγκ, νίκη η Φλίτγουντ, ήττα η Πορτ Βέιλ στο «σπίτι» της. Όλα είναι ανοιχτά, κάθε ενδεχόμενο «παίζει», από τη στιγμή που η τέως «ουραγός» και οι «royals» του Ρούμπεν Σέλες, αρνούνται να παραδοθούν!

03.02.2024 | 19:50

Είναι αλήθεια: Η Φλίτγουντ κέρδισε στο πρωτάθλημα, μετά από 84 ημέρες! (vid)

Ποιος να το περίμενε… Πέρασε τόσος καιρός. Πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες. Μεσολάβησαν ακριβώς 84 ημέρες. Και όμως, η Φλίτγουντ Τάουν της League One, κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 της Πορτ Βέιλ και να πανηγυρίσει ξανά στο πρωτάθλημα!