Ειδήσεις » Championship

04.12.2023 | 23:35

Η είδηση της ημέρας: Η Σουόνσι απέλυσε προπονητή, έξι χρόνια μετά – Το τραγικό ποσοστό νικών θύμισε… Λέστερ!

Η Σουόνσι παρέπαιε, πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, δεν μπορούσε να συνέλθει και η απόλυση του Νταφ ήταν μονόδρομος. Η πρώτη απόλυση προπονητή της μετά το… 2017, με το ποσοστό νικών της να την φέρνει στην εποχή του «θαύματος» της Λέστερ!

03.12.2023 | 10:26

Όταν ο Γουίνκς σκοράρει στο πρωτάθλημα, το κάνει στο φινάλε και χαρίζει νίκες (vid)

Η Λέστερ έφυγε από το «Χόθορνς» με απίθανο τρόπο σκοράροντας με τον Γουίνκς στο 90' + 4' και όποτε ο Άγγλος βρίσκει δίχτυα σε ματς πρωταθλήματος, σημαίνει πως το φινάλε είναι δραματικό και πως σίγουρα η δική του ομάδα θα πανηγυρίσει νίκη! 

02.12.2023 | 18:40

Το γκολ που όλοι… προσπαθούσαμε και ποτέ δεν έμπαινε: Τι φάλτσα, τι τελείωμα, τι περιγραφή! (vid)

Τους τρέλανε όλους ο Γουές Μπερνς, ο οποίος σημείωσε ένα απίθανο γκολ για την Ίπσουιτς, απέναντι στην Κόβεντρι. Τελείωμα για σεμινάριο, φάλτσα για «φωτογραφία» και ένα γκολ που δύσκολα θα λησμονηθεί!

26.11.2023 | 13:52

Ο Μπουλούτ γίνεται… Κλοπ και η «ελληνική» Κάρντιφ τρελαίνει την Αγγλία! (vids)

Απίθανη νίκη της Κάρντιφ επί της Πρέστον με 2-1, τεράστιο «διπλό» στο 99ο λεπτό και έξαλλοι πανηγυρισμοί από την ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ. Μιμείται τον Γιούργκεν Κλοπ ο Τούρκος προπονητής, βασικοί ξανά ο Δημήτρης Γούτας και ο Μανώλης Σιώπης.

04.11.2023 | 11:24

«Εμείς σπάσαμε το σερί»: Τρομερές αντιδράσεις από τον κόσμο της Λιντς για το «διπλό» στη Λέστερ! (vid)

Μία πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Λιντς στο «Κινγκ Πάουερ», με τα «παγώνια» να αποτελούν την πρώτη ομάδα από την Championship που κερδίζουν φέτος τη Λέστερ, σε επίπεδο πρωταθλήματος. «Έσπασε» το σερί των εννέα συνεχόμενων νικών του Έντσο Μαρέσκα, ηττήθηκε στην 15η αγωνιστική η ομάδα του, φοβερές οι αντιδράσεις των φίλων της Λιντς, μετά το φινάλε!  

01.11.2023 | 09:44

Ο Μπουλούτ είπε πως η Κάρντιφ θα ενισχυθεί και οι Άγγλοι γράφουν πως «κλείνει» ο Μπακασέτας!

Ελεύθερος φημολογείται πως έχει ζητήσει να μείνει τον Ιανουάριο ο Τάσος Μπακασέτας, από τη στιγμή που δεν τα βρίσκει με τη νυν ομάδα του για ανανέωση του συμβολαίου και οι Άγγλοι επισημαίνουν πως ο Έλληνας επιθετικός απασχολεί έντονα την Κάρντιφ!

30.10.2023 | 19:30

Γίνε σαν τον Σιώπη: Το «αν είσαι ένα αστέρι», το γέλιο του Ράμσεϊ και ένα ακόμη μπουκάλι κρασί! (vid)

Μακάρι να κάναμε τη ζωή του Μανώλη Σιώπη. Τραγούδι, χορός, MVP συχνά, τρομερά αγαπητός στους συμπαίκτες του, η Κάρντιφ σε τροχιά play – off στην Championship και… συλλογή από μπουκάλια κρασιά!

28.10.2023 | 22:55

«Όλα γύρω σου γυρίζουν»: Η απίθανη ιστορία της ΚΠΡ και οι δύο… συμπτωματικές απολύσεις!

Πιστεύετε στις συμπτώσεις; Αν δεν πιστεύετε, ίσως να διαβάζετε και το σωστό κείμενο. Θέμα του η ΚΠΡ, αφορμή η απόλυση του Γκάρεθ Έινσουορθ, 25 ημέρες μετά την αποχώρηση του Μίχαελ Μπιλ από τη Ρέιντζερς!